Main Content

VIDEO DŇA: Vtipná príhoda Mourinha s Balotellim + preklad

sobota, 6. október 2012 11:47 | Autor: Martin Gregor

VIDEO DŇA: Vtipná príhoda Mourinha s Balotellim + preklad
VIDEO DŇA: Vtipná príhoda Mourinha s Balotellim + preklad | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, youtube.com

Mario Balotelli to je vtipný chlapík. Určitým spôsobom ho má každý rád, určitým spôsobom však všetkým lezie na nervy. Najviac starostí s ním majú jeho tréneri. Mancini by nám o tom vedel rozprávať hodiny. V Interi Miláno ho viedol José Mourinho, ktorý má s nim mimoriadne zábavnú príhodu.



Tí čo ovládajú angličtinu nech si pokojne vypočujú celý rozhovor na videu. Pre tých, čo všetkému nerozumejú prinášame náš preklad najpodstatnejšej časti rozhovoru: 

Mourinho hovorí: Mohol by som napísať knihu na 200 strán o mojich rozhovoroch s Balotellim. Ale ta kniha by nebola dráma, ale komédia. Hrali sme v Kazani v Lige majstrov a v tom zápase som mal všetkých útočníkov zranených, žiadny Milito, žiadny Eto, len Mario mohol hrať. Mario dostal v prvom polčase žltú kartu tak som cez polčas išiel za nim a strávil som s nim 14 minút rozhovorom o tom, že ho nemôžem zmeniť, že nemôžem poslať na ihrisko zaňho nikoho iného. Vravel som mu nech na nikoho nesiaha, nech hrá len s loptou, keď stratí loptu nech nerobí žiadnu reakciu, keď ho bude niekto provokovať nech nerobí žiadnu reakciu, keď spraví rozhodca chybu nech nič nevraví..... prišla 46.minúta a Mario dostal červenú kartu :) ...