Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (6.10.)

sobota, 6. október 2012 13:54 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (6.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (6.10.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Špekulácie z tohto týždňa, podľa ktorých by chcel Manchester United vyfúknuť Barcelone brazílsku superstar Neymara zo Santosu nenechali chladnými legendárneho Pelého, ktorý sa nechal počuť, že anglická liga by jeho krajanovi nevyhovovala a mohol by v nej jeho talent zaniknúť.

MANCHESTER UNITED
: Alexa Fergusona očarili výkony záložníka Celticu Glasgow Victora Wanyamu, 21-ročného defenzívneho stredopoliara z Kene, ktorého hodnota sa odhaduje na štyri milióny eur. Ferguson by ho z Celticu rád priviedol už cez zimu.

MANCHESTER UNITED
: Stopér Manchestru United Chris Smalling, ktorý v tejto sezóne pre zranenie nehral ešte ani minútu, sa pomaly vracia to tréningového procesu United.

LIVERPOOL:
Vedenie Liverpoolu urobilo dôležitý krok k zabezpečeniu obrany na najbližšie roky. Po tom ako sa The Reds v lete dohodli na zmluve s Martinom Škrtelom podpísali včera nový štvorročný kontrakt aj s jeho partnerom zo stopérskej dvojice Danielom Aggerom.

PREČITAJTE SI AJ SPRÁVY DŇA Z PRIMERA DIVISION TU >>>

LIVERPOOL:
Steven Gerrard napriek veľmi zlému vstupu Liverpoolu do novej sezóny verí, že The Reds postúpia do Ligy majstrov a tiež získajú aspoň jednu trofej. Liverpool minulý rok vyhral Carling Cup a dokráčal do finále FA Cupu. V lige skončil ale až na ôsmom mieste.

LIVERPOOL:
Brendan Rodgers si vyhliadol novú posilu v Eindhovene, kde ho upútali výkony Driesa Martensa, 25 ročného belgického útočníka, ktorého trhová hodnota sa odhaduje na 12 miliónov libier.

TOTTENHAM
: V zajtrajšom zápase Tottenhamu s Aston Villou by sa na súpiske André VIllasa-Boasa mohol objaviť už aj Emmanuel adebayor, ktorý 5 týždňov laboroval so zraneným stehenným svalom.

CHELSEA:
Návrat zraneného Daniela Sturridgeho do zostavy The Blues sa odhaduje do dvoch týždňov.

WIGAN:
Kormidelník Wiganu Roberto Martinez vyhlásil, že bude naďalej vyjadrovať svoje názory na rozhodcov, pokiaľ nebude spokojný s ich výkonmi. Martinezove vyjadrenie prišlo po tom ako dostal od FA pokutu 10 tisíc libier za kritiku na adresu hlavného rozhodcu po zápase s Manchestrom United.

WEST BROMWICH ALBION
: Vedenie WBA sa dohodlo na novom štvorročnom kontrakte so švédskym stopérom Jonasom Olssonom, ktorý bude podľa novej zmluvy zarábať 40 tisíc libier týždenne.