Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (7.10.)

nedeľa, 7. október 2012 13:44 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (7.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (7.10.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Kormidelník Gunners Arséne Wenger dostane podľa Sunday Mirrror v zime 35 miliónov libier, ktoré môže použiť na nákup nových posíl. Francúzsky tréner ich vraj plánuje všetky investovať do Radamela Falcaa z Atlética Madrid.

ARSENAL:
Vo včerajšom zápase Arsenalu na pôde West Hamu United si poranil stehenný sval ľavý obranca Gunners Kieran Gibbs. 23-ročný mladík pre toto zranenie zrejme vynechá aj reprezentačné zápasy Albionu, ktoré sú na programe budúci týždeň.

CHELSEA: Brazílčan Oscar, ktorý od leta háji farby Chelsea, sa údajne snaží presvedčiť svojho krajana a dobrého kamaráta Neymara, aby prestúpil do Chelsea a nie FC Barcelona, ktorá má oňho azda najväčší záujem. 

CHELSEA:
Ashley Cole, ktorý tvrdo kritizoval FA na sociálnej sieti Twitter za potrestanie Johna Terryho 4-zápasovým dištancom, sa nevyhne pokute od Chelsea a pravdepodobne čoskoro ani od samotnej anglickej futbalovej asociácie. Priznal to tréner The Blues Roberto Di Matteo.

PREČÍTAJTE SI AJ DNEŠNÉ NOVINKY Z PRIMERA DIVISION TU >>>

MANCHESTER CITY:
V médiách sa opätovne objavili správy o tom, že cez zimu vedenie Citizens zabojuje o služby útočníka Fiorentiny Stevana Jovetica. 22-ročný reprezentant Čiernej Hory, ktorého hodnota sa odhaduje na 25 miliónov eur, bol v hľadáčiku City aj cez leto, no jeho prestup stroskotal na tom, že sa kluby nedohodli na odstupnom.

MANCHESTER UNITED:
Po reprezentačnej prestávke by sa mal do zostavy Manchestru United vrátiť Ashley Young, ktorý laboruje so zraneným kolenom.

QUEENS PARK RANGERS:
Letná posila QPR brankár Júlio César, ktorý prišiel do londýnskeho klubu z Interu Miláno, má údajne problémy s lakťom a cez budúce leto sa bude musieť kvôli tomu podrobiť operácií.

FULHAM:
Kormidelník Fulhamu Martin Jol reagoval na kritiku Bobbyho Zamoru, ktorý sa cez týždeň vyjadril v tom zmysle, že hráči nemajú Jola radi a preto odchádzajú z Fulhamu, podobne ako to cez leto urobil on. Jol na to reagoval a vyhlásil, že najdôležitejšie sú výkony a výsledky tímu.