Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (9.10.)

utorok, 9. október 2012 11:04 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (9.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (9.10.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Ak sa Frank Lampard nedohodne s Chelsea na novej zmluve veľký záujem o jeho služby budú mať čínske kluby Šanghaj Shenhua a Peking. Ak by išiel anglický stredopoliar do Šanghaju stretol by sa v jednom tíme opäť s Nicolasom Anelkom a Didierom Drogbom.

CHELSEA
: Včera sa písalo o tom, že Ashley Cole dostane za urážky na adresu FA (za trest pre Johna Terryho) stop na najbližšie reprezentačné zápasy za Anglicko, napokon však FA tento trest zmiernila a postačilo jej, že sa Ashley Cole verejne ospravedlnil.

MANCHESTER UNITED:
Robin Van Persie nebude potrestaný za faul lakťom na francúzskeho záložníka Yohana Cabayeho z víkendového zápasu proti „Strakam”. Úder holandského reprezentanta bol údajne neúmyselný, s čím však nesúhlasí kormidelník Newcastlu Alan Pardew.

Dnešné top správy z Primera Division nájdete tu >>>

ARSENAL
: O služby talentovaného krídelníka Wilfireda Zahu z Crystal Palace sa najnovšie zaujíma Arsenal. Kormidelník Crystal Palace Dougie Freedman pred pár dňami sám priznal, že jeho tím reprezentanta Albionu do 21 udrží počas zimy len veľmi ťažko. Trhová hodnota rodáka z Pobrežia Slonoviny sa odhaduje na 3,5 milióna eur.

Ktorá liga je lepšia - Premier League alebo Primera Division? Čítajte tu >>>

ARSENAL
: Napriek tomu, že Theo Walcott chce čo najskôr predĺžiť zmluvu s Gunners anglické média dnes uvádzajú, že predseda klubu Peter Hill-Wood ho varoval, že klub nezmení ani kvôli nemu svoju platovú politiku. Arsenal je známy tým, že svojim hviezdam neponúka také peniaze ako konkurencia. Najlepšie platení hráči Gunners zarábajú do 100 tisíc libier týždenne, kým v Manchestri City, Manchestri United či Chelsea sa pohybujú tieto platy okolo dvojnásobku tejto sumy.

LIVERPOOL
: Vedenie The Reds by rado angažovalo na Anfield Road dánskeho 20-ročného stredopoliara Christiana Eriksena z Ajaxu Amsterdam. Ten by podľa mnohých mohol v budúcnosti plnohodnotne nahradiť v Liverpoole v strede poľa legendu tímu Stevena Gerrarda. Trhová hodnota rodáka z Middelfartu sa odhaduje na 16 miliónov libier.

TOTTENHAM:
Francúzska brankárska jednotka Hugo Lloris, ktorý prišiel na White Hart Lane cez leto z Lyonu, údajne odkázal trénerovi Spurs André Villasovi-Boasovi, že chce chytať každý týždeň. Lloris si cez víkend odkrútil svoju premiéru v Premier League, keď vychytal víťazstvo Tottenhamu nad Aston Villou (2:0). 

EVERTON
: Nemecký obranca Thomas Hitzlsperger odohral zápas za rezervný tím Evertonu, v ktorom zvíťazilo jeho mužstvo 2:0. Očakáva sa, že v najbližších dňoch podpíše s Evertonom ako voľný hráč zmluvu a čoskoro sa objaví aj v Premier League.

QUEENS PARK RANGERS:
Zlé výkony QPR v úvode sezóny údajne budú viesť k prepusteniu Marka Hughesa, ktorého by mohol nahradiť bývalý tréner Tottenhamu Harry Redknapp. Otázne je, či sú tieto špekulácie podložené faktami, nakoľko vedenie QPR len minulý týždeň vyhlásilo, že súčasnému kormidelníkovi Hughesovi plne dôveruje a neplánuje ho prepustiť.

ELITNÁ ZOSTAVA KOLA:
Náš portál zostavil elitnú 11-ku víkendového siedmeho kola Premier League. Pozrieť si ju môžete tu >>>