Main Content

Dominika Cibulková sa odhlásila z turnaja v Linzi

utorok, 9. október 2012 12:30 | Autor: TASR

Slovenská tenistka Dominika Cibulková nasadená ako tretia nebude pre zranenie ramena štartovať na turnaji WTA Generali Ladies v rakúskom Linzi (International, dotácia 220 000 USD, tvrdý povrch DecoTurf v hale).

Obhajkyňu finálovej účasti nahradí lucky loserka z kvalifikácie, Kolumbijčanka Catalina Castaňová.

Dvadsaťtriročná Bratislavčanka mala v utorok nie pred 20.00 h hrať s ďalšou lucky loserkou, Rumunkou Irinou-Cameliou Begovou, ktorá zastúpila virózou sužovanú Gruzínku Annu Tatišviliovú.

"Prišlo to úplne z ničoho nič. Po návrate z Ázie som mala pár dní voľna, v nedeľu na druhom tréningu som si dala niekoľko servisov a zacítila som to rameno. Postupne sa to zhoršovalo a v pondelok som už nemohla ani šoférovať. Bola som na vyšetrení u Vladimíra Luptáka a ultrazvuk, našťastie, ukázal, že všetko je čisté. Ide ´len´ o zápal, ktorý sadol na šľachu. Myslím si, že je to daň z náročnej sezóny: trochu som to premanažovala, tých turnajov bolo priveľa. Chodím teraz na terapeutické procedúry a v piatok by som chcela začať s tréningom. Už dnes je to oveľa lepšie. Verím, že do turnaja v Moskve budem v pohode. Práve som na ceste do Linzu. Musím sa odhlásiť osobne, aby som nedostala pokutu, budem tam mať nejakú akciu na podporu propagácie podujatia," vysvetlila Dominika Cibulková pre agentúru SITA.

© WEBNOVINY