Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (9.10.)

utorok, 9. október 2012 15:44 | Autor: Martin Gregor

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (9.10.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (9.10.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

Hoci sa prestupové obdobie v elitných ligách skončilo špekulácií o prestupoch nie je nikdy dosť. Prinášame vám tie najzaujímavejšie.

Ozil popiera spojitosť s Manchestrom United
Internetom sa prehnala správa, podľa ktorej má o Mesuta Ozila z Realu Madrid veľký záujem Manchester United. Nemecký stredopoliar, ktorý je v Španielsku pod ostrou paľbou kritiky za nevýraznú formu z posledných týždňov, odkazuje kritikom, že im nemusí nič dokazovať a zároveň popiera všetky špekulácie týkajúce sa odchodu na Old Trafford.

Vidal nikam nechce
Čílska opora Juventusu Turín Arturo Vidal reagoval na špekulácie, podľa ktorých by ho chcel kúpiť Manchester Untied a Real Madrid, vyhlásením, že momentálne vôbec nerozmýšľa and svojim odchodom z tímu Starej Dámy. ,,Som v Juventuse veľmi spokojný, pokojne tu odohrám aj celú kariéru,” povedal.

Dnešné top správy z Premier League nájdete tu >>>

Bradley do Valencie?
Valencia nevstúpila do novej sezóny príliš presvedčivo a v zime sa bude chcieť výraznejšie posilniť. Najnovšie sa ocitol na menoslove kandidátov na prestup k tímu Netopierov americký reprezentant Michael Bradley z AS Rím. Jeho cena sa odhaduje na 3,5 milióna eur.

Isco nie je napredaj!
Športový riaditeľ Malagy Mario Hisillos oznámil všetkým záujemcom o služby 20-ročného ofenzívneho stredopoliara Isca, že majú smolu, lebo tento mladík nie je v žiadnom prípade na predaj. Ponuku za Isca plánoval v zime učiniť Manchester City aj Juventus.

Lampard do Číny?
Čínsky klub Šanghaj Shenhua sa zaujíma o ďalšiu legendu londýnskej Chelsea. Po tom ako získali Didiera Drogbu a Nicolasa Anelku najnovšie plánujú osloviť aj legendu zo Stamford Bridge Franka Lamparda. Ten momentálne rokuje s Chelsea o novom kontrakte, no ak sa s The Blues nedohodne, Šanghaj mu chce predostrieť zmluvu na rozprávkový plat 250 tisíc libier týždenne.

Dnešné top správy z Primera Division nájdete tu >>>

Eriksen do Liverpoolu?
Brendan Rodgers sa v zime pokúsi dojednať s Ajaxom Amsterdam predaj výnimočne talentovaného dánskeho stredopoliara Christiana Eriksena, ktorému sa predpovedá hviezdna kariéra. Podľa britských médií by mal Eriksen nahradiť na Anfield Road z dlhodobého hľadiska Stevena Gerrarda, ktorému pomaly ale isto pribúdajú futbalové roky. Hodnota Eriksena sa odhaduje na 16 miliónov libier.

Zaha do Arsenalu?
Veľký ofenzívny talent anglickej reprezentácie do 21 rokov Wilfired Zaha sa ocitol v centre pozornosti Arséneho Wengera, ktorý by ho rád získal z Crystal Palace už cez túto zimu. Skorý odchod talentovaného útočníka z Crystal Palace, ktorého cena sa odhaduje na 3,5 milióna eur, nevyvrátil ani kormidelník jeho súčasného zamestnávateľa Dougie Freedman, klub však zaňho požaduje až 10 miliónov. Záujem o mladého útočníka prejavil aj Liverpool a Manchester City.

Rémy do Chelsea?
Londýnska Chelsea sa v zime pokúsi angažovať Loica Rémyho z Marseille, ktorého sa minulú zimu a aj počas tohto leta snažil z francúzskeho klubu neúspešne získať konkurenčný Tottenham Hotspur. Cena 25-ročného útočníka sa odhaduje na 20 miliónov eur. 

Ktorá liga je kvalitnejšia - Premier League alebo La Liga? Čítajte tu >>>

Walcotta varoval predseda Gunners
Napriek tomu, že Theo Walcott chce čo najskôr predĺžiť zmluvu s Gunners anglické média dnes uvádzajú, že predseda klubu Peter Hill-Wood ho varoval, že klub nezmení ani kvôli nemu svoju platovú politiku. Arsenal je známy tým, že svojim hviezdam neponúka také peniaze ako konkurencia. Najlepšie platení hráči Gunners zarábajú do 100 tisíc libier týždenne, kým v Manchestri City, Manchestri United či Chelsea sa pohybujú tieto platy okolo dvojnásobku tejto sumy.

Redknapp za Hughesa?
Vedenie Queens Park Rangers možno už čoskoro vymení trénera. Vstup do sezóny bol zo strany najmenšieho londýnskeho klubu z Premiership veľmi zlý a preto sa špekuluje o tom, kedy dostane Mark Hughes výpoveď. Ak by sa tak stalo, nahradiť by ho údajne mohol bývalý tréner Tottenhamu Harry Redknapp.

Kaká je vítaný
Najväčšia hviezda súčasného národného tímu Brazílie Neymar sa teší návratu Kaká do reprezentácie. ,,Jeho skúsenosti sú pre nás veľmi dôležité. Dúfajme, že to bude fungovať,” odkazuje cez média  hviezda Santosu.

Ronaldo alebo Messi? Ronaldo tvrdí Casillas
Kapitán Realu Madrid brankár Iker Casillas vyhlásil, že keby si mal vybrať hráča, ktorého by mal v tíme radšej, uprednostnil by Cristiana Ronalda pred Lionelom Messim. Sú to pekné slová, no je pochopiteľné, že Iker ani nič iné povedať ako spoluhráč Ronalda nemohol...

Elitnú zostavu 7.kola Premier League si pozrite tu >>>