Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (10.10.)

streda, 10. október 2012 13:36 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (10.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (10.10.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Pep Guardiola, ktorý sa preslávil ako tréner Barcelony, je momentálne na voľnej nohe a média preto neustále prinášajú špekulácie o tom, kde zakotví,  keď sa opäť rozhodne trénovať. Najnovšie prišli s fámou, podľa ktorej Guardiola budúcu sezónu nahradí na Emirates Stadium Arséneho Wengera.

ARSENAL:
Návrat do zostavy Arsenalu hlási Bacary Sagna, ktorý je po 5 mesiacoch opäť pripravený naplno zarezávať na tréningoch Gunners. Sagna sa zotavil zo zlomeniny nohy a včera už stihol nastúpiť za rezervný tím Arsenalu proti Readingu.

ARSENAL:
Britské plátky informovali o tom, že o služby vyššie spomínaného Bacaryho Sagnu prejavil záujem Inter Miláno.

ARSENAL:
Výkony brankára Vita Mannoneho upútali predstaviteľov Neapolu, ktorý sa ho v zime pokúsia získať z Emirates Stadium. Mladý taliansky brankár bol pred sezónou dvojkou Arsenalu, no po tom čo sa zranila poľská jednotka Wojciech Szczesny dostal Mannone príležitosť predviesť svoje kvality, čo sa mu aj podarilo.

  Dnešné novinky z Primera Division nájdete tu >>>

ARSENAL & LIVERPOOL & MANCHESTER CITY:
Po londýnskom Arsenale prejavili veľký záujem o služby 19-ročného útočníka Wilfireda Zahu aj Liverpool a Manchester City. Súčasný zamestnávateľ talentovaného futbalistu Crystal Palace však odkazuje, že cez zimu bude Zaha na predaj len v prípade, že najaký klub zaňho ponúkne aspoň 10 miliónov libier.

LIVERPOOL:
20-ročná dánska hviezda Christian Eriksen z Ajaxu Amsterdam reagoval na informácie o záujme Liverpoolu s potešením, no dodal, že prestup na Anfield Road momentálne nevidí príliš reálne. 

MANCHESTER UNITED:
Alex Ferguson sa teší zlepšujúcemu sa stavu obrancu Phila Jonesa, ktorý od septembra laboruje s poraneným kolenom, ktoré mu museli dokonca operovať. Jones už trénuje a jeho návrat do zostavy Red Devils sa očakáva koncom tohto mesiaca.

CHELSEA:
Londýnska Chelsea sa v zime pokúsi získať z Olympique Marseille útočníka Loica Rémyho. Ten bol v predchádzajúcich dvoch prestupových termínoch aj v hľadáčiku konkurenčného Tottenhamu.

CHELSEA
: Roman Abramovič si stojí za svojim pravidlom a nebude ponúkať zmluvy s platnosťou viac než sezónu hráčom nad 30 rokov. Znamená to, že Ashley Cole a Frank Lampard sa nedočkajú dlhodobých zmluv na Stamford Bridge, čo ich bude s najväčšou pravdepodobnosťou viesť k tomu, že cez budúce leto Chelsea opustia.

EVERTON:
Hviezda Evertonu Marouane Fellaini bude chýbať Davidovi Moyesovi v najbližších 3 týždňoch pre problémy s kolenom. Fellaini tak nepomôže ani belgickej reprezentácií, ktorú čakajú dôležité zápasy v kvalifikácií o postup na MS 2014.