Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (11.10.)

štvrtok, 11. október 2012 16:43 | Autor: Martin Gregor

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (11.10.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (11.10.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

Hoci sa prestupové obdobie v elitných ligách skončilo špekulácií o prestupoch nie je nikdy dosť. Prinášame vám tie najzaujímavejšie.

Ibrahimovič sa do AC nevráti, tvrdí Leonardo
Zlatan Ibrahimović včera večer šokujúco vyhlásil, že sa nebráni návratu do AC Miláno, ku ktorému má podľa vlastných slov stále blízky vzťah. Dnes na to však reagoval generálny manažér PSG Leonardo, podľa ktorého švédsky kanonier určite neopustí Paríž skôr, ako s klubom získa všetky trofeje, ktoré bude možné.

Wenger má na posily 35 miliónov libier
Britskou tlačou opäť preletela správa o tom, že Arséne Wenger dostane v zime k dispozícií 35 miliónov libier, ktoré má použiť na posilnenie kádra. Wenger ich však neplánuje využiť na kúpu Radamela Falcaa (ktorého hodnota je aj tak vyššia), ale zameria sa na získanie Fernanda Llorenteho z Athletic Bilbao.

Falcaova cena 48 miliónov libier
Radamel Falcao vyjde záujemcu o jeho služby 48 miliónov libier. S touto informáciou prišli dnes španielske periodika odvolávajúce sa na zdroje blízke Atléticu Madrid. O služby kolumbijského kanoniera, ktorý je považovaný za najlepšieho hrotového útočníka na svete, prejavuje najväčší interes Manchester City a londýnska Chelsea.

   Dnešné novinky z Primera Division nájdete tu >>>

Neymar musí do Európy
Brazílska superstar Neymar by mal podľa legendárneho krajana Rivalda čo najskôr uprednostniť odchod do Európy, aby načerpal nové skúsenosti a pravidelne nastupoval proti najlepším hráčom na svete.

Mucha bude mať možno ďalšiu konkurenciu
Everton v týchto dňoch skúša brankára Alexa Mannigera, ktorý v minulosti pôsobil v Arsenale Londýn. Ak sa s ním Everton rozhodne podpísať zmluvu je možné, že slovenský brankár Jan Mucha už nebude ani dvojkou liverpoolskeho klubu.

Mallorca chce aj mladšieho Dos Santosa
Po tom ako Mallorca cez leto získala odchovanca barcelonskej La Masie Giovaniho Dos Santosa má podobný plán aj s jeho mladším bratom Jonathanom, ktorého by rada z Nou Campu priviedla aspoň na hosťovanie.

Novú zmluvu podpísal Toquero
28-ročný útočník Athletic Bilbao Gaizka Toquero sa dohodol s klubom na novej zmluve až do konca sezóny 2015/2016. Ak by ho medzitým chcel niekto kúpiť musí si pripraviť balík v hodnote 25 miliónov eur.

Suso upokojil fanúšikov
Mladý 18-ročný supertalent Suso, ktorý sa dokázal v tomto nízkom veku už presadiť do zostavy Liverpoolu, upokojil fanúšikov vyhlásením, že v dohľadnej dobe podpíše s klubom novú zmluvu. Tí sa totiž obávali, že po sezóne odíde ako voľný hráč. Záujem oňho prejavil napríklad Real Madrid.

Vidić nikam nejde
Agent srbského stopéra Nemanju Vidića poprel špekulácie, podľa ktorých by mal obranca Manchestru United prestúpiť do Juventusu alebo FC Barcelona.

  Dnešné novinky z Premier League nájdete tu >>>

300 tisíc pre Lamparda
Ak sa Frank Lampard rozhodne po tejto sezóne opustiť londýnsku Chelsea čínsky klub Šanghaj Shenhua mu chce údajne ponúknuť  kráľovský plat vo výške 300 tisíc libier týždenne. Už sme vás viackrát informovali o tom, že Lampard by rád ostal na Stamford Bridge až do konca kariéry, no háčik je v tom, že Chelsea mu nechce ponúknuť kontrakt s platnosťou na viac než jednu sezónu.

Djourou ostáva v Arsenale
Fámy o prestupe švajčiarskeho obrancu Johana Djouroua z Arsenalu do talianskeho klubu AS Rím boli len novinárskou kačicou. Informoval o tom hráčov agent Flavio Farraria, podľa ktorého zostane Djourou aj v nasledujúcich sezónach verný farbám Gunners.

Rodgers chce ďalšieho stopéra
Martin Škrtel, Daniel Agger či Jamie Carragher sa musia mať na pozore. Tréner Liverpoolu Brendan Rodgers chce do tímu priviesť ďalšieho špičkového stopéra. Zaujíma sa o služby Andreasa Granqvista z talianskeho Janovu, ktorého hodnota sa tipuje na  6 miliónov libier.

De Gea by chcel byť ako Casillas
Brankár Manchestru United David De Gea sa nechal počuť, že by bol rád v budúcnosti takým kvalitným brankárom ako je jeho kolega z reprezentácie Iker Casillas. Podľa De Geu je kapitán Realu Madrid najlepším brankárom súčasného futbalu.

Real môže Barcelonu dobehnúť
Podľa bývalého kormidelníka španielskej reprezentácie Luisa Aragonesa môže Real Madrid v tejto sezóne ešte zmazať 9-bodový náskok Barcelony a bojovať tak o titul v Primera Division.

Cazorla sa bude ešte zlepšovať
27-ročný stredopoliar Santi Cazorla povedal, že napriek dobrému štartu do sezóny sa chce naďalej zlepšovať. Španielsky záložník patrí medzi najväčšie prekvapenia Premier League, keď sa hneď po úvodných siedmich zápasoch za Arsenal dokázal vypracovať na jedného z najlepších stredopoliarov tejto sezóny.   

Owen kritizuje simulantov
Michael Owen, ktorý sa ako voľný hráč dohodol na zmluve so Stoke City, odsudzuje hráčov, ktorí simulujú svoje pády na zem s úmyslom vytvoriť pre svoj tím nebezpečnú štandardnú situáciu, alebo dokonca pokutový kop. Podľa Owena je situácia horšia ako pred 10 rokmi, lebo v Premier League je teraz viac hráčov z Južnej Ameriky, Španielska či Talianska.