Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (12.10.)

piatok, 12. október 2012 11:30 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (12.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (12.10.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Vedenie Červených Diablov pripravuje nový viacročný kontrakt pre 23-ročného záložníka Toma Cleveryleho. Rodák z Basingstoke by  mal podľa nových podmienok zmluvy zarábať dvojnásobok svojho súčasného platu.

LIVERPOOL
: Nie príliš vydarený príchod do kabíny Liverpoolu zažíva taliansky útočník Fabo Borini. Ten sa od úvodu sezóny herne trápil a nevydarený začiatok sezóny podčiarkla včerajšia zlomenina nohy, ktorú utrpel počas prípravy talianskeho národného tímu do 21 rokov v baráži o postup na ME 2013 v tejto vekovej kategórií. Zatiaľ nie je jasné, ako dlho bude Borini Liverpoolu chýbať.

LIVERPOOL:
Tréner The Reds Brendan Rodgers musí za každú cenu cez zimu posilniť útok, ktorý je značne oslabený. Najnovšie sa Rodgers zameral na útočníka tureckého Galatasarayu Istanbul Buraka Yilmaza. Trhová hodnoda 27-ročného Turka sa tipuje na 12 miliónov eur.

  Dnešné novinky z Primera Division nájdete tu >>>

LIVERPOOL:
Mladý 18-ročný supertalent Suso, ktorý sa dokázal v tomto nízkom veku už presadiť do zostavy Liverpoolu, upokojil fanúšikov The Reds vyhlásením, že v dohľadnej dobe podpíše s klubom novú zmluvu. Tí sa totiž obávali, že po sezóne odíde ako voľný hráč. Záujem oňho prejavil napríklad Real Madrid.

LIVERPOOL:
Legendárny taliansky útočník Alessandro Del Piero, ktorý momentálne pôsobí v austrálskom FC Sydney priznal, že cez leto odmietol ponuku na prestup do Liverpoolu.

NEWCASTLE:
Alan Pardew až do konca tejto sezóny nebude môcť počítať so službami záložníka Harisa Vučkića, ktorý si vážne poranil koleno a bude musieť čoskoro absolvovať operáciu.

CHELSEA:
O služby Franka Lamparda opätovne prejavilo záujem americké Los Angeles Galaxy, ktoré je známe skupovaním známych veteránov z európskych líg.

TOTTENHAM: V
hľadáčiku kormidelníka Spurs André Villasa-Boasa sa objavilo meno 21-ročného záložníka Patricka Herrmanna, ktorý momentálne pôsobí v Bundeslige v tíme Borussie Monchengladbach. Trhová hodnota 21-ročného stredopoliara sa odhaduje na 7,5 milióna eur.

EVERTON & MANCHESTER CITY:
Skauti Evertonu a Manchestru City pozorne sledujú 18-ročného obrancu Johna Stonesa z Barnsley FC. Reprezentantovi Anglicka do 19 rokov sa predpovedá hviezdna budúcnosť.