Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (12.10.)

piatok, 12. október 2012 17:46 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (12.10.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (12.10.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Hoci sa prestupové obdobie v elitných ligách skončilo špekulácií o prestupoch nie je nikdy dosť. Prinášame vám tie najzaujímavejšie.

City chcú Isca viac než Falcaa
Podľa britských médií je 20-ročný záložník Malagy Isco zimnou prestupovou prioritou šampióna Premier League Manchestru City. Citizens dokonca uprednostňujú získanie Isca pred kúpou Radamela Falcaa z Atlética Madrid. Za ofenzívneho stredopoliara chcú ponúknuť vyše 20 miliónov eur.

Isco sa dá kúpiť, hoci si to Malaga neželá
Hoci sa vedenie Malagy bude snažiť Isca udržať vo svojom tíme športový riaditeľ klubu Mario Husillos si je vedomý, že to nebude také jednoduché. ,,Chceme ho v tím udržať, ale ako všetci viete je tu výkupná klauzula v jeho kontrakte. Takže ak nejaký klub ponúkne túto sumu už nebude záležať od nás, či Isco ostane,” hovorí Husillos, ktorý však neprezradil o akú sumu sa v zmluve jedná.

Cleverley predĺži
Talentovaný anglický reprezentant 23-ročný Tom Cleverley, ktorý sa po zranení naplno udomácnil v zostave Manchestru United, zrejme čoskoro predĺži svoj aktuálny kontrakt s Červenými Diablami, pretože aj hráč a aj mužstvo sú naklonené ďalšej spolupráci. Cleverley by mal údajne zarábať dvojnásobok svojho súčasného platu.

  Dnešné novinky z Premier League nájdete tu >>>

ACM chce Colea
Talianske AC Miláno sa podľa posledných správ pokúsi v zime získať z londýnskej Chelsea krajného obrancu Ashleyho Colea, o ktorého malo nedávno záujem aj parížske PSG. Vedenie The Blues sa k prípadnému odchodu jedného zo svojich najskúsenejších hráčov ešte nevyjadrilo.

Lloris mohol ísť do Barcelony
V médiách sa objavila informácia, podľa ktorej sa počas letného prestupového obdobia  o Huga Llorisa z Lyonu zaujímala FC Barcelona, ktorá zaňho núkala 5 miliónov eur. Brankár francúzskej reprezentácie sa nakoniec upísal Tottenhamu, ktorý ho kúpil za vyše 10 miliónov libier.

Rodgers chce Yilmaza
Tréner The Reds Brendan Rodgers musí za každú cenu cez zimu posilniť útok, ktorý je značne oslabený. Najnovšie sa Rodgers zameral na útočníka tureckého Galatasarayu Istanbul Buraka Yilmaza. Trhová hodnoda 27-ročného Turka sa tipuje na 12 miliónov eur.

Del Piero mohol ísť do Liverpoolu
Legendárny taliansky útočník Alessandro Del Piero, ktorý momentálne pôsobí v austrálskom FC Sydney priznal, že cez leto odmietol ponuku na prestup do Liverpoolu.

Boas chce Herrmanna
V hľadáčiku kormidelníka Spurs André Villasa-Boasa sa objavilo meno 21-ročného záložníka Patricka Herrmanna, ktorý momentálne pôsobí v Bundeslige v tíme Borussie Monchengladbach. Trhová hodnota 21-ročného stredopoliara sa odhaduje na 7,5 milióna eur.

Rooney chce robiť viac
Wayne Rooney, ktorý bol zvolený novým kapitánom Anglicka, po tom, ako John Terry ukončil reprezentačnú kariéru sa vyjadril, že cíti, že dokáže robiť pre Albión viac ako doteraz a chce dokázať, že si pozíciu kapitána si zaslúži.

  Dnešné novinky z Primera Division nájdete tu >>>

Crespo tipuje boj o titul
Argentínska futbalová ikona Hernan Crespo, ktorý v minulosti okrem iného obliekal dresy AC Miláno aj Chelsea, tvrdí, že boj o titul v tejto sezóne Serie A bude v réžii SSC Neapol a Juventusu Turín. Milánske tímy totiž po rokoch úspechov ustúpili zo svojich pozícii.

Mata sa vráti   
Útočník Chelsea Fernando Torres prorokuje, že jeho tímový spoluhráč Juan Mata, ktorý sa nevošiel do nominácie Vicenteho Del Bosqueho na dvojzápas kvalifikácie na MS 2014, sa čoskoro vráti do národného mužstva, pretože v drese The Blues predvádza výborné výkony.

Spokojný Dempsey
Američan Clint Dempsey sa v jednom z rozhovorov vyjadril, že po prestupe z Fulhamu do Tottenhamu Hotspur je spokojný a so Spurs by rád skončil na konci sezóny v najlepšej štvorke Premier League.

Berlusconi možno predá akcie
Taliansky politik Silvio Berlusconi, ktorý vlastní väčšinový podiel v AC Miláno, uvažuje nad tým, že časť svojich akcií predá, pretože klub mu nevynáša toľko, ako kedysi.

Ozil je vďačný
Nemecký reprezentant Mesut Ozil povedal, že je vďačný za dôveru, ktorú mu preukázal José Mourinho v zápase s Barcelonou tým, že ho poslal na ihrisko miesto Kaká. Ozil sa mu za to odvďačil dobrým výkonom.

Barry o konci nerozmýšľa
Anglický reprezentant a stredopoliar Manchestru City Gareth Barry, ktorého v poslednom čase obmedzujú zranenia a hovorí sa o jeho konci v reprezentácii tvrdí, že o konci v národnom tíme nerozmýšľa a po viacmesačnej odmlke sa pokúsi do reprezentácie Albiónu vrátiť.