Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (13.10.)

sobota, 13. október 2012 12:16 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (13.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (13.10.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Tréner The Reds Brendan Rodgers sa pokúsi v zime kúpiť z Newcastle United senegalského kanoniera Demba Ba, ktorý momentálne kraľuje tabuľke strelcov Premier League. Demba Ba by mal byť podľa výkupnej klauzuly z kontraktu so Strakami dostupný už za 7 miliónov libier.

LIVERPOOL:
Ďalším útočníkom, ktorého si Rodgers vyhliadol ako prípadnú posilu do útoku je Gary Hooper z Celticu Glasgow. Ten sa nedohodol so škótskym klubom na predĺžení zmluvy a preto bude už cez zimu na predaj. Cena 24-ročného hrotového forvarda sa tipuje na 5 miliónov eur.

CHELSEA:
Roman Abramovič sa podľa anglických médií nechal počuť, že v zime ponúkne Atléticu Madrid za hviezdneho kanoniera Radamela Falcaa astronomických 46 miliónov libier!

CHELSEA:
O služby anglického obrancu Chelsea Londýn Ashleyho Colea, ktorý zrejme po tejto sezóne opustí Stamford Bridge, prejavili najnovšie záujem predstavitelia milánskeho AC. Nedávno sa o Colea zaujímali aj v Paríži, kde by ho veľmi rád videl kormidelník PSG Carlo Ancelotti.
 
 Dnešné novinky z Primera Division nájdete tu >>>

CHELSEA:
Podľa Fernanda Torresa sa Juan Mata už v najbližšom reprezentačnom termíne vráti do zostavy Španielska. Kormidelník La Furia Roja Vincente Del Bosque ho tentokrát vynechal z nominácie na kvalifikačné zápasy MS 2014 napriek tomu, že v súčasnosti Mata prežíva azda najvydarenejšie 

ARSENAL:
Marocký útočník Marouane Chamakh, ktorý sa dlhodobo nevie presadiť v zostave Arsenalu Londýn by sa mohol vrátiť do francúzskeho klubu Girondins Bordeaux. S informáciou prišiel predseda klubu z Ligue 1 Jean-Louis Triaud.

NEWCASTLE:
V hľadáčiku Alena Pardewa sa ocitlo meno Yanica Wildshuta, 20-ročného krídelníka z holandského klubu VVV-Venlo. Trhová hodnota rodáka z Amstedamu sa odhaduje na 1,5 milióna eur.

MANCHESTER CITY
: Prioritou Manchestru City počas zimy údajne nebude získanie Radamela Falcaa z Atlética Madrid, ale 20-ročného španielskeho stredopoliara Malagy Isca, ktorému sa predpovedá hviezdna kariéra. Iscova hodnota sa odhaduje na 20 miliónov eur.

EVERTON:
Everton by sa mal čoskoro dohodnúť s holandským stopérom Johnom Heitingom na novej zmluve, ktorá by mu mala o ďalšie roky predĺžiť tú súčasnú, ktorá mu končí po budúcej sezóne. Heitinga sa nechal počuť, že sa podpisu nového kontraktu rozhodne nebráni, nakoľko je v liverpoolskom klube veľmi šťastný.