Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (14.10.)

nedeľa, 14. október 2012 12:42 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (14.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (14.10.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Brankár Manchestru City Joe Hart sa nechal počuť, že chce ostať počas celej kariéry verný farbám Manchestru City a v tomto tíme sa chcel stať legendou podobne ako sa to podarilo Van der Sarovi  v Manchestri United.

MANCHESTER CITY:
Vedenie Manchestru City odkázalo Garethovi Barrymu, že musí počkať na nový kontrakt minimálne do konca zimného prestupového obdobia (City tak pravdepodobne čakajú na to, či neulovia počas zimy novú posilu do zálohy). 31-ročnému záložníkovi končí po tejto sezóne kontrakt, no on sám sa nechal počuť, že by pristúpil aj na zníženie platu, ak by mohol hrávať na Etihad Stadium aj v nasledujúcich rokoch.

MANCHESTER UNITED:
Alex Ferguson si údajne vyhliadol v Taliansku 19-ročného ghanského útočníka Richomna Boakyeho, ktorý je kmeňovým hráčom Juventusu Turín, no momentálne hosťuje v tíme Serie B US Sassuolo. Trhová hodnota tohto veľmi talentovaného útočníka sa odhaduje na 5 miliónov eur.

MANCHESTER UNITED:
V anglických periodikách sa objavila špekulácia, podľa ktorej chce ruský veľkoklub Anži Machačkala ponúknuť Manchestru United 41 miliónov eur za srbského stopéra Nemanju Vidića. 

  Dnešné novinky z Primera Division nájdete tu >>>

MANCHESTER UNITED:
Alex Ferguson dostal pozitívne správy – budúci týždeň vo víkendovom zápase proti Stoke bude môcť počítať už aj so službami Antonia Valnciu, Chrisa Smallinga a Ashleyho Younga.

LIVERPOOL:
Brendan Rodgers vyhlásil, že ak by mal k dispozícií všetkých svojich hráčov, ktorých teraz trápia zranenia a postavil by najlepšiu možnú 11-ku jeho mužstvo sa môže rovnať s každým jedným tímom z Premier League.

LIVERPOOL:
Švédsky stopér Andreas Granqvist z FC Janov vyjadril potešenie nad správami, podľa ktorých by ho chcel získať v zime Brendan Rodgers do Liverpoolu. Granqvist by sa vraj prestupu na Anfield Road vôbec nebránil.

LIVERPOOL:
Získanie senegalského útočníka Demba Ba na Anfield Road je prioritou číslo jedna Liverpoolu v zimnom prestupovom období. The Reds si už vyčlenili sedem miliónov libier, ktoré budú na jeho kúpu (podľa podmienok prestupovej klauzuly v zmluve medzi Demba Ba a Newcastlom) potrebovať.

QUEENS PARK RANGERS:
Špekulácie britských médií, podľa ktorých by mal Marka Hughesa na lavičke QPR v dočasnej dobe vystriedať Harry Redknapp pravdepodobne nie sú založené na pravde. Predseda PQR Tony Fernandes totiž vyhlásil, že vedenie klubu Hughesovi 100% dôveruje.

ARSENAL:
Predčasný návrat z reprezentácie Anglicka do tímu Arsenalu hlási Theo Walcott, ktorý si v zápase so San Marinom (5:0) poranil hrudník. Zatiaľ nie je jasné, či bude môcť budúci víkend nastúpiť za Gunners v lige.