Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.10.)

nedeľa, 14. október 2012 14:31 | Autor: Anton Martinka

Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.10.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.10.) | zdroj: Anton Martinka pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Brankár Realu Madrid, Iker Casillas, v kvalifikačnom zápase Španielska proti Bielorusku prekonal rekord v počte minút bez  inkasovaného gólu. “San Iker“ nedostal gól v reprezentácii už neuveriteľných 728 minút. Iker si vďaka svojím excelentným výkonom v bráne národneho tímu a Realu Madrid vybojoval miestenku v nominácii na Zlatú loptu a mnohí považujú 31-ročného brankára za veľkého favorita.

REAL MADRID: Včera sme vás informovali o tom, že vedenie Atletica Madrid je ochotné predať svoju hviezdu, Radamela Falca, aj konkurenčnému Realu Madrid. K tejto informácii sa včera vyjadril aj tréner Bieleho Baletu, José Mourinho, ktorý prehlásil, že Atletico je veľkým rivalom Pusiniek, a preto je Radamel Falcao preňho zakázaným ovocím tak isto ako ním bol Sergio Augero.

REAL MADRID
: Defenzívny záložník Realu Madrid, Sami Khedira, si v kvalifikačnom zápase Nemecka s Irskom poranil lýtko. Podľa slov kormidelníka nemeckej reprezentácie, Joachima Lowa, nešlo o vážne zranenie, a tak bude môcť Khedira nastúpiť aj v ďalšom kvalifikačnom stretnutí.

REAL MADRID: Podľa najnovších informácii Real Madrid podpísal zmluvu s 25 ročným brankárom Kasperom Schmeichelom z Leicestru City. Syn slávneho brankára Petera Schmeichela by sa mal k Pusinkám pridať na konci tejto sezóny.

  Dnešné novinky z Premier League nájdete tu >>>


BARCELONA: Dnes sa na povrch dostala informácia o tom, že symbol Barcelony, Xavi Hernandéz, je veľmi blízko k podpisu novej zmluvy, ktorá by mu mala vydržať až do konca kariéry.

REAL BETIS:
Včera večer nás oficiálna stránka španielskeho Realu Betis informovala, že vedenie “Beticos“ pripravuje novú zmluvu pre jedného zo svojich najlepších hráčov, Beňata Extebarriu. Beňat by mal podpísať novú zmluvu behom niekoľkých dní a zaviazať sa tak klubu pravdepodobne na ďalšie 3 roky.

ESPANYOL BARCELONA: Kmeňový hráč Interu Miláno, Samuel Longo, ktorý momentálne hosťuje v Barcelonskom tíme pre novinárov uviedol, že by rád zostal v Španielsku. Po tomto výroku začalo vedenie Espanyolu jednať z Interom o predĺžení hosťovania o ďalší rok. Vedenie “Nerazzurri“ túto možnosť však rezolútne odmietlo.

INÉ
: Hviezda Arsenalu Londýn, Santi Cazorla, včera pre novinárov uviedol, že jeho reprezentačný spoluhráč David Villa je kľúčovou postavou úspechu “La Furije Roja“. Cazorla o Villovi povedal, že práve jeho góly doviedli Španielsko na futbalové výslnie.