Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (15.10.)

pondelok, 15. október 2012 18:30 | Autor: Martin Gregor

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (15.10.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (15.10.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

Hoci sa prestupové obdobie v elitných ligách skončilo špekulácií o prestupoch nie je nikdy dosť. Prinášame vám tie najzaujímavejšie.

O Falcaa bude strhujúci boj
Londýnska Chelsea aj Manchester City plánujú v zime zviesť súboj o Radamela Falcaa z Atlética Madrid. V médiách sa objavila správa o tom, že Falcao je podľa zmluvy so španielskym klubom dostupný za 45 miliónov libier a keďže oba anglické kluby sú pripravené túto sumu ponúknuť, čaká sa, že by mohla táto čiastka ešte poriadne narásť.

Za Falcaa Huntelaar?

Holandský kanonier Klaas-Huntelaar sa údajne ocitol v hľadáčiku Atlético Madrid, ktoré by ho rado získalo z nemeckého klubu Schalke 04 okamžite po tom ako predá Radamela Falcaa.

Zajtra s Gréckom
zápas roka
Už zajtra nás čaká zápas roka s Gréckom. Viac o štvrtom kvalifikačnom zápase Slovenska o postup na MS 2014 nájdete tu >>>

Cole na odchode
Ashley Cole sa prvýkrát verejne priznal, že pravdepodobne po sezóne opustí Chelsea. Dôvod je prostý, vedenie klubu mu nechce ponúknuť kontrakt dlhší ako jeden rok, no Cole chce zostať na Stamford Bridge len v prípade dlhodobej zmluvy. Podobný osud čaká asi aj Franka Lamparda.


  Dnešné novinky z Premier League nájdete tu >>>

Giuseppe Rossi do Interu?
Taliansky útočník Giuseppe Rossi z Villarrealu, ktorý sa momentálne uzdravuje z vážneho zranenia kolena, sa ocitol v hľadáčiku skautov Interu Miláno. Tí by ho radi z druholigového Villarrealu získali v prípade, že bude 100% zdravotne v poriadku.

Inter chce aj Rolanda
Giuseppe Rossi nie je jediným hráčom, o ktorého sa momentálne pozorne zaujímajú predstavitelia talianskych Nerazurri. Podľa tamojších médií by chceli získať aj obrancu FC Porto Rolanda, ktorého by radi kúpili za 10 miliónov eur.

Santos do Fenerbahce nepôjde
21-násobný brazílsky reprezentant Andre Santos poprel špekulácie, podľa ktorých by mal cez zimu prestúpiť do Fenerbachce Istanbul. Turecký klub, z ktorého pred vyše rokom prestúpil do Arsenalu, chcel podľa médií využiť Santosovu situáciu v tíme Gunners, v ktorom nedostáva od Arséneho Wengera takmer žiadnu príležitosť.

Kolo Toure možno odíde
Obranca Manchestru City Kolo Toure sa nechal počuť, že sa nebráni odchodu z Etihad Stadium, nakoľko v tíme Roberta Manciniho dostáva len minimum herných príležitosti. Robustný stopér však zároveň poznamenal, že by ho omnoho viac tešilo, keby dokázal v Manchestri presvedčiť o svojich kvalitách.

Bent vraj na predaj
Vedenie Aston Villy bude v zime údajne naklonené predaju anglického útočníka Darrena Benta ak sa nájde vhodný kupca. Hodnota 28-ročného kanoniera sa odhaduje na 20 miliónov eur.

Alves do Fenerbahce
Turecký veľkoklub Fenerbachce Istanbul je údajne veľmi blízko k získaniu Bruna ALvesa zo Zenitu Petrohrad. Portugalský obranca by mal prestúpiť za 10 miliónov eur.

  Dnešné novinky z Primera Division nájdete tu >>>

Mannone chce byť v Arsenale
Taliansky brankár Vito Mannone, ktorý sa zviditeľnil v úvode sezóny v drese Arsenalu po tom ako sa zranil Wojciech Szczesny, vyhlásil, že by len veľmi nerád odchádzal z tímu Gunners. Reagoval tak na špekulácie, podľa ktorých o jeho služby prejavilo záujem viacero tímov zo Serie A. 

Quaresma do Lisabonu?
Sporting Lisabon bude pravdepodobne staronovou zástavkou portugalského krídelníka Ricarda Quaresmu, ktorý už nefiguruje v plánoch Besiktasu Istanbul na ďalšie obdobie. Quaresma je totiž pre turecký klub pridrahý a tím potrebuje šetriť. Sporting o jeho služby okamžite prejavil záujem.

Lisandro do Fiorentiny?
Na menoslove prípadných zimných posíl talianskej Fiorentiny sa objavil Lisandro López z francúzskeho Lyonu. Trhová hodnota 29-ročného útočníka sa odhaduje na 10 miliónov eur.

Messi pochválil Casillasa
V poslednej dobe sa na adresu Ikera Casillasa valí veľká vlna pochvalných reakcii. Svoj obdiv nad kapitánom španielskej reprezentácie vyjadril naposledy aj Lionel Messi, ktorý pre katalánske rádio prehlásil, že Real Madrid má najlepšieho brankára na svete.

Liverpool nový štadión asi nepostaví
Hoci vedenie FC Liverpool plánovalo v dohľadnej dobe začať  s výstavbou nového štadiónu momentálne vyzerá byť reálnejšia alternatíva prestavby súčasného stánku Anfield Road, ktorého kapacita by mala rozšíriť zo súčasných 45 tisíc miest na sedenie na 60 tisíc.