Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (17.10.)

streda, 17. október 2012 12:27 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (17.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (17.10.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL & CHELSEA: V posledných dňoch býva pravidlom, že sa v médiách čoraz častejšie skloňujú mená útočníkov, ktoré by mali posilniť cez zimu káder FC Liverpool. Najnovšie sa hovorí o útočníkovi londýnskej Chelsea Danielovi Sturridgeovi, ktorý by mohol prísť na Anfield Road na hosťovanie. Sturridge by sa vraj odchodu z tímu The Blues nebránil, nakoľko v úvode sezóny nedostáva od tréner Di Mattea veľa herných možností.

CHELSEA:
Ashley Cole, ktorý odmietol ponuku Chelsea na ročné predĺženie súčasného kontraktu (Cole chce viacročnú zmluvu) sa po zverejnení týchto informácií okamžite dostal pod drobnohľad vedenia Paris Saint-Germain. Francúzsky gigant by ho veľmi rád kúpil a láka ho na 3-ročnú zmluvu s týždenným platom 185 tisíc eur.

MANCHESTER UNITED:
Taliansky útočník Federico Macheda by podľa a slov jeho agenta Giovanniho Bia rád cez zimu opustil Manchester United. 21-ročný forvard pôsobí v Manchestri už od roku 2008 no na malé výnimky nedostáva od trénera Fergusona žiadne herne príležitosti a preto sa domnieva, že je čas, aby vyskúšal pôsobenie v inom klube. Hráčov agent tvrdí, že veľký záujem o jeho služby je v Nemecku a v Španielsku.

  Dnešné novinky z Primera Division nájdete tu >>>

MANCHESTER UNITED
: Luis Nani sa údajne ocitol v hľadáčiku AC Miláno, ktoré by zaňho chcelo ponúknuť 12 miliónov libier.

MANCHESTER CITY
: Roberto Mancini by rád videl vo svojom tíme defenzívny pilier zálohy Barcelony Sergia Busquetsa. S touto informáciou včera prišli viaceré britské periodiká. Prestup španielskeho záložníka na Emirates Stadium sa však zdá byť veľmi nereálny nakoľko Busquets patrí medzi kľúčových hráčov Barcelony a tí sú zväčša nepredajní.

MANCHESTER CITY:
Vedenie anglického šampióna sa snaží obnoviť rokovania s predstaviteľmi AS Rím v otázke prestupu Daniele De Rossiho do Manchestru City. Vlci z Ríma však odchod svojej hviezdy zatiaľ rezolútne odmietajú.

ARSENAL
: Francúzsky útočník Gunners Olivier Giroud, ktorý  cez leto prišiel  na Emirates Stadium z francúzskeho Montpellieru, sa nechal počuť, že anglická liga je najlepšou ligou na svete, pretože v žiadnej inej súťaži nemôžete vidieť toľko nasadenia ako v Premier League.

ARSENAL:
O služby brazílskeho obrancu André Santosa z Arsenalu sa zaujíma Galatasaray Istanbul. Turecký klub neodradili ani vyhlásenia Santosa o tom, že neplánuje tím Gunners v dohľadnej dobe opustiť a to napriek tomu, že nedostáva od Wengera takmer žiadnu príležitosť na trávniku.