Main Content

JOKER priniesol hráčovi šťastie, vyhral 114 tisíc eur

štvrtok, 18. október 2012 11:00 | Autor: TASR

Zaujímavú jokerovú výhru si bude môcť po stredajšom žrebovaní pripísať na svoje konto hráč, ktorý uzatvoril stávku v Trnavskom kraji.

„Šťastlivec vyhral 114 152,23 eura vďaka doplnkovej hre JOKER. Tú si zvolil pri uzatváraní stávky v hre LOTO. Samotná lotová stávka bola uzatvorená na tri náhodné tipy a na tri žrebovania. Hráčov vklad do hry LOTO bol 6,30 eura a 1,05 eur do doplnkovej hry JOKER na tri žrebovania. Za celú stávku teda zaplatil 7,35 eura,“ informoval hovorca spoločnosti TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a.s. Rastislav Čépe.

Hovorca ďalej uviedol, že ide o 14. tohtoročný jackpot, ktorý padol v hre JOKER. „Zároveň možno uviesť, že je to tretia najvyššia tohtoročná výhra v doplnkovej hre. V rebríčku jokerových výhier kraľuje jackpot vo výške 203 709 eur, ktorý padol 5. februára. Na druhom mieste je výhra z 29. júla s hodnotou 156 343 eur,“ pripomenul Čépe.

JOKER je doplnková hra k číselným lotériám LOTO a LOTO 5 z 35. Je to stávka na šesťčíslie uvedené na potvrdení o uzatvorení stávky, ktoré vytvorí generátor náhodných čísel. Výhra v hre JOKER je dosiahnutá vtedy, ak sa vyžrebované čísla šesťčíslia hry JOKER zhodujú presne na príslušných pozíciách s číslami nachádzajúcimi sa v šesťčíslí platného potvrdenia o uzatvorení stávky v časti JOKER, pri ktorom je vyznačená možnosť „áno“.

Výsledky stredajšieho žrebovania pravdepodobne potešili aj hráča, ktorý uzatvoril stávku v hre LOTO 5 z 35 v Nitrianskom kraji. „Na svoj účet si bude môcť pripísať príjemných 6 815,27 eura,“ uviedol hovorca. Dodal, že tento víťaz uzatvoril stávku na šesť vlastných tipov a na dve žrebovania. Za stávku zaplatil 3,60 eura. „Je to v poradí už 23. tohtoročný jackpot, ktorý padol v hre LOTO 5 z 35,“ informoval Čépe.

Od 16. mája 2012 sa päť výherných čísel pre „malé loto" žrebuje dvakrát do týždňa - v stredu a
v nedeľu. Hra LOTO 5 z 35 patrí medzi číselné lotérie s malým základným vkladom na jednu stávku, hodnota jedného tipu je 0,30 eura. Za plný šesťtipový tiket na jedno žrebovanie hry LOTO 5 z 35 s doplnkovou hrou JOKER za 0,35 eura zaplatí hráč len 2,15 eura.

TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a.s. prijíma stávky na číselné lotérie LOTO, JOKER, LOTO 5 z 35, KENO 10 a EUROMILIÓNY okrem štandardných zberných miest aj prostredníctvom internetu cez stránku www.tipos.sk, ako aj prostredníctvom SMS správ zaslaním bezplatnej prázdnej SMS správy na číslo 3333.

© WEBNOVINY