Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (18.10.)

štvrtok, 18. október 2012 09:37 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (18.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (18.10.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Viceprezident brazílskeho tímu FC Santos Odilio Rodrigues prezradil,  že cez zimu sa jeho klub nepokúsi získať z londýnskej ChelseaFlorenta Maloudu a to napriek tomu, že v poslednom období medzi francúzskym záložníkom a Santosom prebiehali viaceré rokovania. Malouda si tak musí nájsť zamestnávateľa niekde inde, stále totiž platí, že tréner Di Matteo s jeho službami nepočíta.

LIVERPOOL:
Tréner The Reds Brendan Rodgers si vyhliadol ďalšieho ofenzívneho hráča v Serii A. Po tom ako boli s príchodom na Anfield Road spomínaní hráči ako Demba Ba, Bent, či Alexis Sanchez, sa hovorí o slovinskom ofenzívnom záložníkovi Josipovi Ilčićovi z Palerma. Trhová hodnota 24-ročného rodáka z mesta Prijedor sa odhaduje na 8 miliónov eur.

LIVERPOOL:
Taliansky útočník Fabio Borini, ktorý si na reprezentačnom zraze 21-ky zlomil kosť v nohe, sa včera podrobil úspešnej operácií. Tímu však bude chýbať minimálne 3 mesiace.

LIVERPOOL:
V hľadáčiku skautov Liverpoolu sa ocitol aj mladučký Chorvát Marcelo Brozovic, ktorý hráva na pozícií ofenzívneho záložníka. 19-ročný rodák zo Záhrebu  hájaci farby miestneho Dynama by mohol prísť na Anfield Road za jeden milión eur. O jeho služby sa však zaujíma aj viacero tímov zo Serie A.

LIVERPOOL:
Pepe Reina sa vracia z reprezentácie na Anfield Road s menšími zdravotnými problémami. Reina si totiž počas rozcvičky pred zápasom Španielska s Francúzskom natiahol sval na nohe.

LIVERPOOL & ARSENAL & MANCHESTER CITY:
Klub Crystal Palace z League One chce poriadne zarobiť na predaji svojej najväčšej hviezdy mladého krídelníka Wilfrieda Zahu, o ktorého služby sa zaujíma hneď trojica popredných klubov Premier League – majster Manchester City, Arsenal Londýn a FC Liverpool. Vedenie klubu odkazuje týmto záujemcom, aby si za Zahu pripravili až 20 miliónov libier. Pritom len prednedávnom bola jeho cena asi polovičná.

ARSENAL:
Gunners museli na zoznam zranených hráčov na dlhú dobu napísať brankársku trojku Lukasza Fabianskeho, ktorý si na včerajšom tréningu Arsenalu poranil väzy v členku. Odhaduje sa, že Wenger ho nebude môcť použiť aspoň tri mesiace.

MANCHESTER CITY:
Roberto Mancini nebude môcť tri až štyri týždne počítať so službami špílmachra tímu Davida Silvu, ktorý si poranil koleno.