Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (19.10.)

piatok, 19. október 2012 15:32 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (19.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (19.10.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: O služby útočníka Manchestru United Chicharita Hernandeza sa zaujíma talianska Fiorentina, ktorá by rada využila aktuálnu pozíciu mexického útočníka, ktorý pre obrovskú konkurenciu v útoku United hráva len sporadicky. Fialky by zaňho chceli ponúknuť Red Devils 8 miliónov eur.

MANCHESTER CITY:
Včerajšie správy, podľa ktorých bude David Silva chýbať tímu Roberta Manciniho 3-4 týždne neboli celkom pravdivé. Najnovšie informácie totiž hovoria o tom, že španielsky špílmacher Citizens by mal byť mužstvu k dispozícií už budúci víkend. Silva tak príde len o zápasy proti West Bromwichu a Ajaxu Amsterdam.

LIVERPOOL:
Kormidelník The Reds Brendan Rodgers popiera špekulácie, podľa ktorých by sa mal už cez zimu vrátiť z hosťovania vo West Hame Andy Carroll. Anglický útočník tak zostane v kádri Kladivárov celú sezónu a čo sa týka Liverpoolu ten sa plánuje posilniť v ofenzíve formou nákupu nových hráčov.

   Dnešné správy z  Primera Division nájdete tu >>>

LIVERPOOL:
Fanúšikovia Liverpoolu môžu byť pokojní. Mimoriadne talentovaný 18-ročný záložník Suso, ktorý sa už v tomto mladom veku prehrýzol do zostavy prvého tímu The Reds sa rozhodol podpísať s klubom novú viacročnú zmluvu. Kontrakt by mal byť podpísaný už v najbližších dňoch. O Susa prejavil medzitým záujem aj Real Madrid.

CHELSEA:
Stopér FC Chelsea John Terry sa rozhodol, že sa proti trestu od FA so stopkou na 4 zápasy neodvolá a The Blues tak bude chýbať proti Tottenhamu, Manchestru United (2x, raz ligový pohár) a Swansea. Terry dostal tento dištanc za rasistické urážky na adresu Antona Ferdinanda.

CHELSEA:
Podľa niektorých britských plátkov dostal John Terry od vedenia klubu upozornenie, že ak sa ešte raz objaví nejaká kauza, v ktorej bude Terry obvinený za rasistické urážky klub ho okamžite predá.

CHELSEA:
Vedenie londýnskej Chelsea podrobne sleduje výkony obrancu Lazia Rím Senada Luliča. 26-ročný pravý krajný obranca je podľa anglických médií na predaj. O jeho služby sa však okrem Chelsea zaujíma aj Bayern Mníchov.

TOTTENHAM:
Návrat Scotta Parkera do zostavy Spurs je zatiaľ v nedohľadne a očakávaný návrat už v týchto týždňoch sa presunul až na január. Parker má naďalej problém s achilovkou, ktorá sa po operácií nehojí tak rýchlo ako sa čakalo.

EVERTON:
Vedenie Evertonu sa rozhodlo podpísať 3-mesačnú zmluvu s nemeckým hráčom Thomasom Hitzlspergerom. 30-ročný obranca, ktorý bol od leta voľným hráčom, trénoval s tímom Davida Moyesa už pár týždňov, no bez zmluvy. Hitzlsperger predtým pôsobil v Premier League aj v dresoch Aston Villy či West Hamu.