Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.10.)

sobota, 20. október 2012 14:13 | Autor: Anton Martinka

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.10.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.10.) | zdroj: Anton Martinka pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.



REAL MADRID: José Mourinho včera prehlásil, že obdobie, počas ktorého bola viditeľná nadvláda Barcelony je u konca. Zároveň je presvedčený, že jeho mužstvo predvádza najkrajší futbal na svete. Podrobnosti nájdete tu >>>

REAL MADRID:
Defenzívne problémy, ktoré v tomto čase má Real Madrid sa pravdepodobne aspoň čiastočne vyriešili. Mourinhovi sa do tímu vracia Raphael Varane, ktorý si doliečil svoje svalové zranenie a podvečer tak nastúpi proti Celte Vigo po boku Pepeho. Obranná formácia Pusiniek by tak mala vyzerať nasledovne: Ramos-Pepe-Varane-Nacho.

REAL MADRID: Tréner nováčika Celty Vigo, Paco Herrera, pre novinárov prehlásil, že terajšie mužstvo Realu Madrid je podľa neho tým najlepším v histórii. Herrera napriek tomu dúfa, že jeho tím by mohol z tohto zápasu vyťažiť aspoň bod.

  Dnešné novinky z Premier League nájdete tu >>>

REAL MADRID: Brazílsky obranca Marcelo sa včera večer v holandskom Amsterdame podrobil operácii nartovej kosti, kvôli ktorej na trávnik nenastúpi približne 3 mesiace. Operácia dopadla podľa predstáv a Marcelo už dnes ráno odcestoval naspäť do Španielska.

BARCELONA: Tréner katalánskeho giganta Tito Vilanova sa na predzápasovej konferencii vyjadril, že španielska La Liga nie je len o dvoch tímoch ako si to väčšina priaznivcov myslí. Vilanova taktiež upozorňuje na silné Atletico Madrid, ktoré ako sa zdá má pred sebou veľmi vydarenú sezónu.

BARCELONA: Barcelonu čaká tento víkend zápas s Deportivom La Coruňa. Blaugranas sa však budú musieť zaobísť bez stopéra Gerarda Piqueho, ktorý si stále nedoliečil svoje svalové zranenia a do Galície ani neodcestoval. Zranený je stále aj ďalší stopér Puyol.

MALAGA: Malage bude v 8. kole Primera Division chýbať obranca Nacho Monreal, ktorého stále trápi boľaví chrbát. Na trávnik sa taktiež pravdepodobne nedostane Diego Bounanotte, ktorý má problémy s kolenom.

VALENCIA: Vedenie španielskej Valencie dnes oznámilo, že chystá novú zmluvu pre portugalského obrancu Ricarda Costu. Tomu vyprší zmluva koncom roku 2014 a “ Los Chce“ by radi predĺžili jeho pôsobenie v klube o ďalšie tri roky.