Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (20.10.)

sobota, 20. október 2012 14:32 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (20.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (20.10.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.



MANCHESTER CITY
: Vedenie Manchestru City urobí podľa šéfa skautov Citizen s Carla Cancellieriho všetko pre to, aby uzavrelo prestup Radamela Falcaa z Atlética Madrid na Etihad Stadium už túto zimu.

LIVERPOOL:
José Mourinho upozorňuje predstaviteľov Liverpoolu, že ak budú chcieť získať Nuriho Sahina, ktorý v tejto sezóne hosťuje z Realu Madrid na Anfield Road,  natrvalo, budú musieť zaňho poriadne draho zaplatiť.

LIVERPOOL
: Podpis novej zmluvy 18-ročného španielskeho supertalentu Susa s Liverpoolom sa včera stal definitívne skutočnosťou. Mladík, o ktorého sa zaujímal napríklad aj Real Madrid, podpísal s The Reds viacročnú zmluvu. Podrobnosti o kontrakte však ešte nie sú známe.

CHELSEA: Londýnska Chelsea potrestá Johna Terryho za štvorzápasový dištanc od FA, ktorý bol spôsobený rasistickými urážkami na adresu Antona Ferdinanda, pokutou v zatiaľ neznámej výške, no vylučuje, že by mu zobrala aj kapitánsku pásku.

  Dnešné novinky z Primera Division nájdete tu >>>

MANCHESTER UNITED: V dnešnom zápase United so Stoke City bude mať Alex Ferguson k dispozícií už aj dlhodobo zraneného Ashleyho Younga, ktorý si úspešne doliečil zranenie poraneného kolena.

EVERTON:
V hľadáčiku Davida Moyesa sa objavilo meno 24-ročného reprezentanta Čiernej Hody Fatosa Beqiraja. Trhová hodnota útočníka Dinama Zahreb sa odhaduje na 3,5 milióna eur.
  
FULHAM: Fulham môže v tomto kole využiť oboch doteraz zranených útočníkov. K dispozícií v zápase proti Southamptonu by mali byť podľa aktuálnych informácií Dimitar Berbatov aj Mladen Petrić.

SUNDERLAND: Vedenie Strák podpísalo zmluvu do konca tohto kalendárneho roku s útočníkom Jamesom mcFaddenom, ktorý bol voľným hráčom. McFadden pôsobil v minulosti v Evertone.

WIGAN
: Kormidelníkovi Wiganu Robertovi Martinezovi znížila FA pokutu za kritiku rozhodcu po zápase Wiganu s Manchestrom United z 10 tisíc libier  “len” na osem.