Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (20.10.)

sobota, 20. október 2012 16:52 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (20.10.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (20.10.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Hoci sa prestupové obdobie v elitných ligách skončilo špekulácií o prestupoch nie je nikdy dosť. Prinášame vám tie najzaujímavejšie.

Mou PSG nevylúčil
Tréner José Mourinho, ktorý len nedávno predĺžil zmluvu s Realom Madrid na ďalšie roky dostáva prakticky v každom rozhovore aj otázky ohľadom toho, kde bude trénovať po svojom konci v metropole Španielska. Najnovšie sa novinári populárneho „Moua“ spýtali, či by niekedy v budúcnosti trénoval Paríž Saint Germain a kormidelník Bieleho Baletu sa vyjadril, že túto možnosť necháva otvorenú.

Falcao je prioritou
Vedenie Manchestru City pred zimným prestupovým obdobím tvrdí, že kúpa Radamela Falcaa z Atlética Madrid je najhlavnejšou prestupovou prioritou blížiaceho sa transferového okna. Okrem Citizens sa veľkým chcením o angažovanie tohto zakončovateľa netaja ani londýnske celky Arsenal a Chelsea.

Suso predĺžil
Talentovaný mladík Suso, ktorý prišiel do FC Liverpool v roku 2010 zo španielskeho Cádizu sa podľa posledných správ dohodol s The Reds na predĺžení svojho aktuálneho kontraktu na najbližšie roky. Okrem toho sa Suso vyjadril, že tréner Rodgers je zatiaľ jeho najlepší kouč, akého kedy mal.

  Dnešné novinky z Primera Division nájdete tu >>>

15 miliónov za Naniho
Vedenie Manchestru United odkázalo všetkým záujemcom o portugalského krídelníka Naniho, aby si pripravili minimálne 15 miliónov libier. V poslednom čase sa totiž špekulovalo predovšetkým o spojení Naniho s AC Miláno alebo Interom Miláno. Predtým ho chcel angažovať aj Zenit Petrohrad.

Villu chcú aj The Reds
Po tom, čo sa objavili fámy o tom, že David Villa by chcel kvôli málo šanciam, ktoré v drese Barcelony dostáva z tohto veľkoklubu odísť, sa o neho začali biť viaceré európske veľkokluby. Už pred niekoľkými dňami sme vás informovali o tom, že by ho rado získalo AC Miláno, najnovšie sa v súvislosti s jeho menom hovorí aj o liverpoolskom FC.

Tello do City nepôjde
Cristian Tello Barcelonu za Manchester nevymení. Špekulácie, ktoré plnili stránky bulvárnych časopisov v uplynulých týždňoch uviedlo na správnu mieru vedenie Blaugranas a aj samotný hráč, ktoré sa zhodli na tom, že ich cesty sa tak skoro nerozídu a z plánovaného prestupu tohto mladíka na Etihad Stadium nakoniec nič nebude.

Eriksen do Anglicka nejde
Agent dánskeho supertalentu Cristiana Eriksena pre médiá uviedol, že jeho klient v najbližšom období neopustí holandský Ajax Amsterdam, pričom týmto vyjadrením nepriamo dostali košom viaceré anglické veľkokluby na čele s Arsenalom Londýn, ktoré sa pokúšali tohto reprezentanta Dánska získať.

  Dnešné novinky z Premier League nájdete tu >>>

Za Sahina musíte poriadne zaplatiť
José Mourinho upozorňuje predstaviteľov Liverpoolu, že ak budú chcieť získať Nuriho Sahina, ktorý v tejto sezóne hosťuje z Realu Madrid na Anfield Road,  natrvalo, budú musieť zaňho poriadne draho zaplatiť.

Moyes sa zameral na reprezentanta Čiernej Hory
V hľadáčiku Davida Moyesa sa objavilo meno 24-ročného reprezentanta Čiernej Hody Fatosa Beqiraja. Trhová hodnota útočníka Dinama Zahreb sa odhaduje na 3,5 milióna eur.

Miláno nikto nechce
Riaditeľ milánskeho AC Adriano Galliani tvrdí, že aj napriek tomu, že Silvio Berlusconi ponúkol akcie červeno- čiernych na predaj, tak ich vraj nikto nechce kúpiť. Bývalý politik sa chcel takpovediac zbaviť časti zodpovednosti za to, že v poslednom čase poklesli Milánu príjmy a najlepší hráči na čele so Zlatanom Ibrahimovičom museli odísť.

Van Persie sa udomácnil rýchlo
Legenda Manchestru United Ryan Giggs sa v jednom z rozhovorov vyjadril, že holandský útočník Robin Van Persie, ktorý prišiel v lete z Arsenalu sa v tíme úradujúceho vicemajstra udomácnil veľmi rýchlo a naplno sa zžil s tímom.

Mata je vďačný AVB
Hviezda Chelsea FC Juan Mata sa vyjadril, že je bývalému trénerovi The Blues Andrému Villasovi Boasovi veľmi vďačný za to, že o pred rokom priviedol z Valencie na Stamford Bridge a dal mu šancu v základnej zostave. Mata sa stal vďaka výborným výkonom v uplynulej sezóne hráčom roka v tíme The Blues.

Chelsea sa ospravedlnila
Vedenie londýnskej Chelsea sa prostredníctvom médií otvorene ospravedlnilo rodine Antona Ferdinanda za údajné rasistické narážky, ktoré mu mal počas minuloročného zápasu QPR s The Blues nevyberane adresoval John Terry.