Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (21.10.)

nedeľa, 21. október 2012 17:30 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (21.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (21.10.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: V médiách sa po pár dňoch opäť objavili špekulácie, podľa ktorých sa v zime pokúsia z Old Traffordu získať Inter Miláno a AC Miláno portugalského krídelníka Naniho. Nani pritom medzitým plánuje s United rokovať o novej zmluve. 

MANCHESTER CITY: Ak sa Manchester City v zime pokúsi získať niekoho do ofenzívy pôjde určite o kolumbijského bombardéra Atlética Madrid Radamela Falcaa. Prezradil to skaut klubu Carlo Cancellieri, ktorý zároveň povedal, že sa o Falcaovi dlho rozprával s kormidelníkom Citizens Robertom Mancinim.

LIVERPOOL: The Reds by radi získali do svojich služieb 18-ročného talentovaného záložníka Nethana Redmonda, ktorý momentálne pôsobí v Birminghame, kde sa už dokázal dostať do základnej zostavy.

LIVERPOOL: 17-ročný Raheem Sterling, ktorý včera rozhodol o víťazstve Liverpoolu nad Readingom (1-0) sa stal druhým najmladším strelcom The Reds v klubovej histórií. Skórovať v nižšom veku sa podarilo už len Michaelovi Owenovi.

EVERTON: 22-ročný nemecký záložník Lewis Holtby zo Schalke 04 reagoval na špekulácie, podľa ktorých ho chcú získať FC Liverpool a Tottenham vyhlásením, že tieto správy pozorne sleduje, no ak by si mal vybrať klub z Premier League najradšej by išiel do Evertonu.

TOTTENHAM: Emmanuel Adebayor dostáva pod vedením André Villasa-Boasa len minimum šancí a podľa čerstvých informácií túži z White Hart Lane cez zimu odísť. O služby 28-ročného útočníka z Toga bude určite veľký záujem.

ARSENAL: V stredajšom zápase Ligy majstrov nebude môcť Arsenal počítať so službami Alex Oxlade-Chamerlaina, ktorý sa zranil včera v súboji s Norwichom. Dĺžka rekonvalescencie ešte nie je známa.

ARSENAL
: Arséne Wenger musí riešiť aj neplánovane dlhú absenciu Abou Diabyho, ktorého zranenie stehenného svalu stále pretrváva. Hoci sa očakávalo, že sa Diaby už budúci týždeň vráti do zostavy Gunners podľa Wengera sa tak určite nestane ani v najbližších týždňoch.