Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (21.10.)

nedeľa, 21. október 2012 18:21 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (21.10.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (21.10.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Hoci sa prestupové obdobie v elitných ligách skončilo špekulácií o prestupoch nie je nikdy dosť. Prinášame vám tie najzaujímavejšie.

LA ide po Lampsovi
Hviezdne americké mužstvo Los Angeles Galaxy priznáva záujem o Franka Lamparda a potvrdilo, že v zime sa ho pokúsi z Chelsea vykúpiť. Od začiatku tejto sezóny Lampard dostáva v zostave The Blues čoraz menej šancí a o jeho odchode sa začína otvorene hovoriť.

Liverpool chystá ponuku pre Walcotta
Liverpoolske FC vraj chystá na zimu balík 10 miliónov libier na kúpu krídelníka Arsenalu Londýn Thea Walcotta. Tohto anglického reprezentanta by rád získal aj Manchester City a Chelsea.

Holtby na roztrhanie
Hviezda nemeckého Schalke 04, Lewis Holtby, sa vďaka výborným výkonom ocitol  hľadáčiku Interu Miláno, FC Liverpool a aj mestského rivala The Reds- Evertonu. Posledné správy však hovoria o tom, že ak budú chcieť tieto celky Holtbyho získať, tak si musia pripraviť poriadny balík peňazí.

 Dnešné novinky z Premier League nájdete tu >>>


Citizens potvrdili záujem
Vedenie Manchestru City oficiálne potvrdilo, že sa v zime pokúsi kúpiť kanoniera Radamela Falcaa z Atlética Madrid, ktorého trhová cena by sa mala pohybovať na úrovni 45 miliónov libier. Ak by Falcao na Etihad Stadium skutočne prišiel, tak by pravdepodobne jeden z trojice Aguero, Džeko a Balotelli musel odísť.

Bruma do City nepôjde
Manchester City sa snažil v posledných týždňoch získať talentovaného mladíka zo Sportingu Lisabon- Arminda Brumu, no tím, ktorého odchovancom je aj Cristiano Ronaldo sa s anglickým majstrom odmietol dohodnúť na prestupe svojej vychádzajúcej hviezdy.

Jovetič odísť nechce
Prestupový cieľ Manchestru City Stefan Jovetič sa v jednom z rozhovorov vyjadril, že v talianskej Fioretnine je spokojný a momentálne sa odchádzať nechystá napriek tomu, že o jeho služby prejavili záujem viaceré elitné kluby.

 Dnešné novinky z Primera Division nájdete tu >>>

Mario Sampirisi do Chelsea?
Londýnska Chelsea a Manchester United sa podľa posledných informácii zaujímajú o obrancu CFC Janov Maria Smpirisiho a pre tím, kde pôsobí aj slovenský reprezentant Juraj Kucka, vraj oba celky pripravujú na zimu lukratívnu ponuku.

Dzagoev možno k Spurs
Ruský talent Alan Dzagoev, ktorý momentálne oblieka dres CSKA Moskva možno už v zime prestúpi na Britské ostrovy, pretože o jeho získanie sa neúnavne snaží londýnsky Tottenham, ktorý vraj podľa posledných informácii dokonca s ruským celkom už rokuje o prestupe.

The Reds chcú Redmonda
The Reds by radi získali do svojich služieb 18-ročného talentovaného záložníka Nethana Redmonda, ktorý momentálne pôsobí v Birminghame, kde sa už dokázal dostať do základnej zostavy.

Adebayor na odchode z Tottenhamu
Emmanuel Adebayor dostáva pod vedením André Villasa-Boasa len minimum šancí a podľa čerstvých informácií túži z White Hart Lane cez zimu odísť. O služby 28-ročného útočníka z Toga bude určite veľký záujem.

RDM špekulácie o titule odmieta
Kouč The Blues Roberto Di Matteo zatiaľ odmieta špekulácie o tom, že jeho mužstvo ide na titul, no faktom je, že po ôsmich kolách je Chelsea na čele ligy a stratila len dva body po remíze s QPR. Budúci týždeň hostia Modrí Manchester United a tento zápas podľa viacerých odborníkov napovie v boji o titul veľmi veľa.

Terry o pásku nepríde
V Anglicku sa špekulovalo o tom, že po potrestaní Johna Terryho štvorzápasovým dištancom, príde bývalý anglický reprezentant v Chelsea o kapitánsku pásku. Vedenie The Blues však podobný krok jednoznačne odmietlo a potvrdilo, že JT ostáva kapitánom aj naďalej.

Messi bude otcom

Lionel Messi po včerajšom víťazstve FC Barcelona na La Corunou 5-4, o ktoré sa pričinil streleným hetrikom, musel hneď po zápase utekať do pôrodnice, pretože dostal informácie, že jeho priateľka Antonella rodí. Nakoniec išlo o planý poplach, no Messi by sa mal v najbližších dňoch stať otcom.

Diabyho návrat v nedohľadne

Abou Diaby, ktorý utrpel svalové zranenie v závere zápasu s Chelsea sa mal už tento týždeň vrátiť do tréningového procesu. Tréner Kanonierov Arsene Wenger však informoval, že liečba jeho zverenca ide pomalšie ako sa čakalo a jeho rekonvalescencia bude trvať o niekoľko týždňov dlhšie.