Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (22.10.)

pondelok, 22. október 2012 13:45 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (22.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (22.10.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: V súvislosti s prestupom na Anfield Road sa spomínalo už množstvo mien a azda najreálnejšie sa javil príchod Demba Ba z Newcastlu United. Včera sa však objavili fámy, podľa ktorých sú prestupovou prioritou Brendana Rodgersa Daniele Sturridge z Chelsea a Theo Walcott z Arsenalu.

MANCHESTER UNITED:
Vedenie Atlética Madrid už viac-menej počíta s odchodom Radamela Falcaa a a preto zaňho hľadá na trhu vhodnú náhradu. Po tom ako sa v súvislosti s prestupom do madridského celku spomínalo meno Huntelaara zo Schalke 04 sa najnovšie špekuluje o Mexičanovi Chicharitovi Hernandezovi, ktorý dostáva v Manchestri v silnej konkurencií Van Persieho, Wellbecka a Rooneyho veľmi málo príležitosti.

MANCHESTER CITY:
David Silva, ktorý sa vrátil z reprezentačnej prestávky so zraneným stehenným svalom je údajne už v poriadku a podľa najnovších informácií by mohol zasiahnuť aj do zápasu Ligy majstrov. V stredu hrajú Citizens o dôležité tri body proti Ajaxu Amsterdam.

  Dnešné novinky z Primera Division nájdete tu >>>

MANCHESTER CITY & CHELSEA:
S menom defenzívneho piliera zálohy Barcelony Sergia Busquetsa sa čoraz intenzívnejšie spomínajú tímy Premier League Manchester City a Chelsea Londýn. Kým Manchester City už tieto domnienky dementoval, Chelsea sa k veci ešte nevyjadrila. V súčasnosti je však veľmi nereálne, že by Barcelona svoju oporu predala.   

CHELSEA
: Roberto Di Matteo krotí po výbornom vstupe do sezóny vášne a upozorňuje, že Chelsea tie najdôležitejšie zápasy ročníka ešte len čakajú. The Blues sú momentálne na prvom mieste so štvorbodovým náskokom pred Manchestrom United. V tejto sezóne ešte neprehrali a body stratili len raz - pri remíze na pôde Queens Park Rangers.

CHELSEA:
Frank Lampard je pod drobnohľadom skautov Los Angeles Galaxy. Americký klub je podľa všetkého pripravený získať anglického stredopoliara okamžite po tom ako Lampardovi vyhasne posledná nádej na podpis viacročnej zmluvy s The Blues.

ARSENAL:
Arséne Wenger s odstupom dňa zhodnotil nevydarený zápas proti Norwichu (Gunners nečakane prehrali 0:1) s tým, že podľa jeho názoru v sobotu jeho zverencom akoby chýbala vôľa zvíťaziť. Podľa Wengera treba hodiť pokazený zápas za hlavu a sústrediť sa na ďalšie súboje.

TOTTENHAM
: V médiách sa objavili ďalšie špekulácie, podľa ktorých chce už v zime Emmanuel Adebayor opustiť Tottenham, v ktorom nedostáva priestor od André Villasa-Boasa. Prekvapujúce je to o to viac, že Adebayor len pred pár mesiacmi prestúpil na White Hart Lane z Manchestru City.

TOTTENHAM:
Po prehre s Chelsea musí André Villas-Boas riešiť aj iné starosti. V zápase s lídrom súťaže sa totiž nemohol počítať s oporou tímu Moussom Dembélé, ktorý má problémy s panvou. Dnes by sa mal podrobiť podrobným vyšetreniam, ktoré ukážu ako dlho bude mimo hry.