Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.10.)

pondelok, 22. október 2012 13:51 | Autor: Anton Martinka

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.10.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.10.) | zdroj: Anton Martinka pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

ATLETICO MADRID: Svet obletela správa o tom, že Atletico Madrid si ako prípadnú náhradu za Radamela Falca nevybrala len Klasa-Jana Huntelaara ale taktiež útočníka Manchestru United, Javiera Hernandéza. “Chicharito“ ako všetci vieme nedostáva v mužstve Alexa Fergusona toľko priestoru koľko by si želal a tak prestup do Španielska je celkom reálny.

ATLETICO MADRID: Podľa slov trénera Realu Sociedad Philipa Montaniera za porážku jeho tímu s Atléticom Madrid výrazne môže výkon hlavného arbitra Ayza Gaméza. Montanier taktiež uviedol, že Atletico je jedným z najlepších tímov Európy a tak takúto pomoc nepotrebuje.

REAL MADRID
: Trénerovi Realu Madrid, Josému Mourinhovi, sa do zostavy vracia ďalší hráč. Sami Khedira, ktorý si z reprezentačnej prestávky priniesol svalové zranenie, sa zdá byť už v poriadku a tak by mohol zasiahnuť do stredajšieho duelu Ligy Majstrov proti Borrusii Dortmund.

  Dnešné novinky z Premier League nájdete tu >>>

REAL MADRID:
Legenda Bieleho baletu, Zinedine Zidane, sa rozhodla, že zatiaľ nadobro ukončí svoje pôsobenie v Reale Madrid. “Zizou“ sa totiž chce stať trénerom a v médiách sa špekuluje, že by sa taktiež mohol stať budúcim trénerom Galských kohútov.
 
REAL MADRID: V kuloároch sa šepká, že José Mourinho kvôli problémom s postom ľavého obrancu bude chcieť priviesť novú posilu. Tou posilou by nemal byť nikto iný ako Ashley Cole z Chelsea.

LEVANTE: Letná posila Levante, Obafemi Martins, si pôsobenie v španielskom tíme veľmi pochvaľuje. Martins, ktorý prišiel z ruskej Kazaňe, sa pre novinárov vyjadril, že mu nevyhovuje len pozícia v klube, za ktorý pravidelne nastupuje a patrí ku kľúčovým hráčom,  ale aj omnoho krajšie počasie oproti Rusku.

VALENCIA: Všetci dobre vieme, že Paris St. Germain má peňazí viac než dosť a nebojí sa ich minúť na nákup nových posíl. Jednou z nich by sa mohol v zime stať aj záložník Valencie Sofiane Feghouli, o ktorého podľa médií parížsky veľkoklub veľmi stojí. Prestupová čiastka však zverejnená doposiaľ nebola.