Main Content

MS 2010: Stretnutie fanúšikov s hráčmi už dnes od 14.00 v Bratislave!

štvrtok, 1. júl 2010 09:59 | Autor: TASR

MS 2010: Stretnutie fanúšikov s hráčmi už dnes od 14.00 v Bratislave!
MS 2010: Stretnutie fanúšikov s hráčmi už dnes od 14.00 v Bratislave! | zdroj: SITA

Fanúšikovia slovenských futbalových reprezentantov si napokon prídu na svoje! Pôvodné správy o tom, že sa stretnutie fanúšikov s úspešnými reprezentantmi neuskutoční nebolo pravdivé. Tí, ktorí majú záujem vidieť našich "hrdinov" z JAR naživo nech prídu dnes o 14-tej hodine na bratislavské námestie pri dunajskom nábreží (pri Eurovei).

"Slovenský futbalový zväz v stredu oslovil našu spoločnosť práve zorganizovaním spoločného podujatia pri príležitosti príchodu reprezentácie na Slovensko. Futbalisti prídu na bratislavské námestie pri dunajskom nábreží o druhej hodine popoludní priamo z letiska," cituje portál sme.sk Silviu Tajblíkovú zo spoločnosti Kia Motors Sales Slovensko, partnera slovenskej reprezentácie a oficiálneho partnera šampionátu.

Prvá skupina reprezentantov pricestovala na Slovensko už v stredu, zvyšok výpravy priletí vo štvrtok. Dlho sa zdalo, že žiadna slávnosť sa pri príležitosti návratu reprezentantov z MS v JAR konať nebude, opak je však pravdou. Akcia sa uskutoční priamo na mieste, kde fanúšikovia sledovali na veľkoplošných obrazovkách prenosy zo šampionátu. Okrem akcie s fanúšikmi by mal futbalistov prijať aj prezident SR Ivan Gašparovič.