Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (23.10.)

utorok, 23. október 2012 12:43 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (23.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (23.10.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Tréner Červených Diablov Alex Ferguson je presvedčený, že jeho mužstvo môže tento rok vyhrať Ligu majstrov za predpokladu, že bude mať zdravých obrancov. To je však tradičná “Achillova päta“ jeho tímu, aktuálne Fergusonovi chýbajú stopéri Smalling, Vidić aj Jones. ,,Ak budem mať svojich obrancov k dispozícií budeme mať veľkú šancu,” nádeja sa Ferguson.

MANCHESTER UNITED
: 33-ročný stopér The Reds Rio Ferdinand by sa rád dohodol s klubom na novej zmluve napriek tomu, že mu vedenie s určitosťou ponúkne nižší plat, ako poberá v súčasnosti.

MANCHESTER UNITED:
Shinji Kagawa, ktorý prišiel na Old Trafford cez leto z Borussie Dortmund, sa nechal počuť, že potrebuje viac času, aby sa plnohodnotne adaptoval v tíme Alexa Feregusona. ,,Neodohral som ešte ani jeden zápas, po ktorom by som bol spokojný s tým, ako som hral za 90 minút. Potrebujem viac času na adaptáciu,” hovorí hviezda z Japonska.

MANCHESTER UNITED:
Alex Ferguson informoval o zdravotnom stave dlhodobo zranených  obrancov Phila Jonesa a Chrisa Smallinga. Podľa kormidelníka United by mali byť obaja k dispozícií o 2 až 3 týždne, pričom Smalling už začal trénovať s rezervným tímom.

    Dnešné novinky z Primera Division nájdete tu >>>

CHELSEA:
Kormidelník Šachtaru Donetsk Mircea Lucescu pred zápasom s Chelsea trochu zabrnkal na nervy svojmu súperovi, keď vyhlásil, že vedenie The Blues nikdy nebolo blízko k získaniu jeho hráča Williana. Podľa Lucescu urobila Chelsea veľkú chybu, lebo zaňho ponúkala v lete také smiešne peniaze, ktoré nedoceňovali jeho kvalít a preto Lucescu verí, že v utorok 24-ročná brazílska hviezda ukáže, akej ceny je skutočne hodná.

TOTTENHAM:
Hugo Lloris, ktorý od svojho príchodu na White Hart Lane zastáva v tíme Spurs trochu nečakane len pozíciu brankárskej dvojky za veteránom Bradom Friedelom, si myslí, že jeho súčasná pozícia v tíme nijako neovplyvní to, že je stabilnou brankárskou jednotkou francúzskej reprezentácie.

MANCHESTER CITY:
Hoci sa zdalo, že David Silva bude na zajtrajší duel proti Ajaxu Amsterdam v Lige majstrov pripravený, napokon sa ukázalo, že zranenie stehenného svalu mu štart v stretnutí ešte nedovolí. Španielsky špílmacher by mal byť k dispozícií Robertovi Mancinimu až cez víkend na Premier League.

STOKE CITY:
Tréner Stoke City Tony Pulis, ktorý vedie mužstvo už siedmu sezónu, sa nechal počuť, že by v klube rád zotrval ešte mnoho rokov.

LIVERPOOL:
Španielsky brankár The Reds Pepe Reina, ktorý chýbal tímu minulý víkend v zápase s Readingom pre zranenie stehenného svalu, by rád stihol derby s Evertonom, ktoré sa odohrá túto nedeľu.