Main Content

MS 2010: Nemci sú nervózni, myslí si Maradona

štvrtok, 1. júl 2010 16:53 | Autor: TASR

Tréner argentínskej futbalovej reprezentácie Diego Maradona si myslí, že stredopoliar nemeckého výberu Bastian Schweinsteiger svojimi nedávnymi vyhláseniami iba potvrdil nervozitu Nemcov pred sobotňajším štvrťfinálovým súbojom proti Juhoameričanom.

Hráč mníchovského Bayernu totiž varoval, že jeho tím sa musí mať na pozore pred provokáciami Argentínčanov. "Začína sa to už pred zápasom. Keď vidíte, ako sa rozprávajú s rozhodcami, ako pritom gestikulujú a tým ich ovplyvňujú. Mohli sme to vidieť aj v osemfinálovom zápase s Mexikom, keď ich prvý gól padol z ofsajdu. Je to možno prejav ich charakteru a mentality, ale také niečo nemôžeme dopustiť," vyhlásil 25-ročný rodák z mesta Kolbermoor.

Jeden z najlepších hráčov histórie futbalu Maradona sa už teší na možnosť pomsty za šampionát spred 4 rokov. Nemeckí futbalisti totiž práve vo štvrťfinále na domácej pôde po penaltovom rozstrele ukončili nádeje Argentínčanov na zisk titulu. Celý duel mal však škaredú dohru vo forme hromadnej bitky v závere.