Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (25.10.)

štvrtok, 25. október 2012 16:20 | Autor: Martin Gregor

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (25.10.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (25.10.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

Hoci sa prestupové obdobie v elitných ligách skončilo špekulácií o prestupoch nie je nikdy dosť. Prinášame vám tie najzaujímavejšie.

Rooneyho che Anži!
Vedenie ruského giganta Anži Machačkala zvažuje ponuku za Waynea Rooneyho z Manchestru United. Hoci sa zdá byť tento prestup veľmi nepravdepodobný v prípade tohto klubu, ktorý sa netají tým, že má viac než obrovské financie na nákup nových hráčov, si nemôžeme byť nikdy istí.

Van Persie odišiel kvôli futbalovým dôvodom
Robin Van Persie s odstupom času prezradil, prečo sa rozhodol odísť z Arsenalu Londýn a prestúpiť do Manchestru United. Holandský bombardér tvrdí, že tak neučinil pre peniaze, ale z futbalových dôvodov, nakoľko v Manchestri má väčšiu šancu na zisk prestížnych trofejí.

Nani nevie na čom je
,,Iba boh vie čo ma čaká,” vyhlásil portugalský krídelník Nani na margo špekulácií, ktoré sa objavujú s dennou pravidelnosťou v médiách v súvislosti s jeho možným odchodom z Old Traffordu. O 25-ročného hráča Manchestru United prejavili najväčší záujem Juventus Turín a AC Miláno. Stále je však nejasný postoj United k jeho možnému odchodu.

   Dnešné novinky z Primera Division nájdete tu >>>

Willian na odchode
,,Rád by som opustil Shakhtar, moja práca je tu kompletná,” povedal Willian novinárom. Brazílska hviezda ukrajinského klubu je v hľadáčiku viacerých popredných klubov. Po tom ako sa spomínala Chelsea a Tottenham sa najnovšie hovorí o AC Miláno a Inter Miláno. Háčik? Shakhtar s jeho predajom naďalej nesúhlasí!  

Redkanpp do Blackburnu?
Druholigový anglický klub Blackburn Rovers by rád získal na pozíciu hlavného trénera bývalého kormidelníka Tottenhamu Harryho Redknappa, ktorý je od konca minulej sezóny bez angažmánu.

Palermo možno angažuje Trezegueta
Legendárny francúzsky útočník David Trézéguet, ktorý momentálne pôsobí v River Plate, by mohol v zime učiniť návrat na trávniky talianskej Serie A. Po tom ako žiaril v Juventuse Turín oňho teraz prejavilo záujem Palermo.

Real chce N’koloua
Skauti Realu Madrid sa zamerali na 22-ročného stopéra Olympique Marseille Nicolasa Nkouloua, ktorého sa podľa niektorých francúzskych médií pokúsia získať už túto zimu. Cena kamerunského obrancu sa odhaduje na 10 miliónov eur.

Boas o Williana nezabojuje
Tréner Tottenhamu André Villas Boas poprel fámy o tom, že sa v zime pokúsi kúpiť zo Šachťaru Donetsk Brazílčana Williana. Podľa Boasa ide o vynikajúceho hráča, no na poste, kde hráva, má momentálne v tíme Spurs dostatočnú konkurenciu.

   Dnešné novinky z Premier League nájdete tu >>>

Boas poprel odchod Emmanuela Adebayora
Správy o tom, že Emmanuel Adebayor opustí cez zimu Tottenham, pretože mu VIllas-Boas nedáva príležitosť na trávniku, nie sú podľa portugalského trénera celkom presné. Boas tvrdí, že o odchode Adebayora ešte nič nepočul a že svoju šancu togský útočník ešte určite dostane.

Friedel asi skončí
Brad Friedel, ktorý si prekvapujúco udržal v Tottenahme pozíciu brankárskej jednotky, napriek tomu, že na White Hart Lane prišiel Hugo Llloris, priznal, že po tejto sezóne asi ukončí kariéru.

Cleverley podpíše zmluvu
Tom Cleverley by sa mal už v dohľadnej dobe dočkať novej zmluvy s Manchestrom United. Tá súčasná mu síce platí až do konca sezóny 2014/2015, no keďže sa Cleverley stal platným hráčom zostavy Alexa Fergusona nový kontrakt by mu mal priniesť lepší plat.

Malouda možno do Vasco de Gama
Florent Malouda cez zimu nezamieri do Santosu, ako sa pôvodne predpokladalo, ale do tímu Vasco De Gama.

Rossel žije z mojej práce, tvrdí Laporta
Bývalý prezident Blaugranas, Joan Laporta, zas a znova kritizuje svojho nástupcu Sandra Rosella, za spôsob vedenia katalánskeho klubu. Laporta vyhlásil, že Rosell žije len z toho, čo predtým v Barcelone vybudoval on.

Falcao  môže byť najlepší
Podľa tréner Atlética Madrid Diega Simeoneho môže byť jeho zverenec Radamel Falcao raz najlepším hráčom planéty a získať tak prestížnu Zlatu loptu.