Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.10.)

piatok, 26. október 2012 12:31 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.10.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (26.10.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

BARCELONA: Blaugranas plánujú už v dohľadnej dobe predložiť Cristianovi Tellovi novú zmluvu, podľa ktorej by si prilepšil finančne a Barcelona by si poistila jeho služby na najbližšie roky.

BARCELONA:
Majster sveta z roku 1998 Lilian Thuram, ktorý na sklonku svojej kariéry pôsobil v Barcelone, vyhlásil, že hru Kataláncov možno prirovnať k umeniu. ,,Barcelonská hra osloví každého kto sa na ňu pozerá, pretože to čo vidíte je umenie,” hovorí francúzska legenda.

BARCELONA:
V súčasnosti zranený obranca „Barcy” Gerrard Pique si myslí, že Barcelona v tejto sezóne nemohla mať lepší štart. ,,Vyhrali sme množstvo zápasov a vedieme tabuľku. Je pravda, že zopár zápasov bolo náročných, ale tím hrá výborne,” hovorí španielsky stopér.

ATLÉTICO MADRID:
Atlético Madrid by veľmi nerado prišlo o Radamela Falcaa už cez zimné prestupové obdobie, no možno nebude mať na výber. Majiteľ Chelsea Roman Abramovič sa totiž  zaňho rozhodol ponúknuť 60 miliónov eur už v januári, čo je presne čiastka, za ktorú bude musieť podľa klauzuly v zmluve Atlética s Falcaom madridský klub súhlasiť s jeho predajom (ak to aj bude v záujme hráča). Inak povedané ak príde táto ponuka od Abramoviča kolumbijský útočník sa sám rozhodne, či do Chelsea odíde, alebo nie.

   Dnešné novinky z Premier League nájdete tu >>>


VALENCIA:
V médiách sa objavili včera večer informácie o tom, že John Terry po sezóne končí v Chelsea a príjme ponuku od Valencie. Neskôr sa však ukázalo, že išlo len o veľmi nevydarenú novinársku kačicu.

REAL MADRID:
V hľadáčiku skautov Realu Madrid sa ocitol 24-ročný brazílsky stredopoliar Paulinho z brazílskeho Corinthiansu. Podľa výkupnej klauzuly so svojim zamestnávateľom by však bol k dispozícií až za 20 miliónov eur.

ATHLETIC BILBAO
: Fernando Llorente hľadá dôvod zlej formy Athletic Bilbao aj v tom, že mužstvu citeľne chýba Javi Martinez, ktorý odišiel cez leto za 40 miliónov eur do Bayernu Mníchov. Llorente je napriek tomu presvedčený, že sa klubu začne dariť, nakoľko ako sám tvrdí: ,,v našom tíme je stále veľa kvalitných hráčov.”

GRANADA
: Vedenie Granady sa napokon dohodlo s mestom na ďalšom užívaní mestského štadiónu a nemusí si tak narýchlo hľadať alternatívny stánok na zápasy v Primera Division.

SEVILLA
: Španielska Sevilla sa zaujíma o Carlosa Zambrana, 23-ročného stopéra z bundesligového klubu Eintracht Frankfurt. Trhová hodnota peruánskeho reprezentanta sa odhaduje na 1,5 milióna eur.