Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (26.10.)

piatok, 26. október 2012 17:29 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (26.10.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (26.10.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Hoci sa prestupové obdobie v elitných ligách skončilo špekulácií o prestupoch nie je nikdy dosť. Prinášame vám tie najzaujímavejšie.



60 miliónov za Falcaa!
60 miliónov eur plánuje už v zime ponúknuť majiteľ Chelsea Roman Abramovič madridskému Atléticu za kolumbijského kanoniera Radamela Falcaa. Ide presne o čiastku, ktorá je podľa výkupnej klauzuly potrebná na jeho kúpu.

Real zaostril na Balea
José Mourinho zrejme vypočul odporúčania Luku Modrića, pretože v médiách sa začalo intenzívne hovoriť o záujme Realu Madrid o waleského stredopoliara Garetha Balea. Pusinky zaňho údajne ponúknu až 62 miliónov eur. Čo je na týchto špekuláciách pravdy je ale zatiaľ otázne, nakoľko podozrivá je najmä čiastka 62 miliónov, ktorá pôsobí extrémne prehnane.

Rooney do Anži? Nereálne.
Kormidelník Anži Machačkala Huus Hiddink sa vyjadril k včerajšiemu výroku riaditeľa klubu Roberta Carlosa, podľa ktorého sa v zime pokúsi Anži získať z Manchestru United Waynea Rooneyho, s tým, že podľa jeho názoru je získanie anglického bombardéra do Anži nereálne.

Benitéz na lavičku AC?
Rafael Benitéz je  horúcim kandidátom na post nového trénera Rossoneri. Informovali o tom dnes viaceré zahraničné média, no zatiaľ sa k tomu nik oficiálne nevyjadril.

   Dnešné novinky z Primera Division nájdete tu >>>

Juventus sa zaujíma o dvojicu z Lyonu
Juventus Turín pozorne sleduje dvoch hráčov francúzskeho Lyonu – Bafetimbiho Gomisa a Lisandra Lopeza. Obaja útočníci sú v hľadáčiku skautov Starej Dámy označení ako potenciálni náhradníci  v prípade, že sa Juventusu nepodarí získať z Athletic Bilbao španielskeho forvarda Llorenteho.

Wanyama bude drahý!
Podľa manažéra Celticu Glasgow Neila Lennona si budú musieť záujemcovia o služby jeho zverenca Victora Waynamu pripraviť poriadny balík peňazí, ak ho budú chcieť kúpiť. Hovorí sa až o sume 25 miliónov eur.

Schalke chce Afellaya
Vedenie nemeckého Schalke 04 by rado získalo holandského krídelníka Ibrahima Afellaya z FC Barcelona natrvalo. Tento šikovný mladík je totiž v nemeckej Bundeslige od leta na hosťovaní, no kompetentným v S04 sa osvedčil natoľko, že by neváhali s jeho kúpou.

Terry do Valencie neodíde
Včera večer obletela internet správa, podľa ktorej kapitán Chelsea John Terry po tejto sezóne opustí Samford Bridge a prestúpi do Valencie. Dnes sa však ukázalo, že išlo len o nevydarenú novinársku kačicu.

O Paulinha veľký záujem
Do boja o služby 24-ročného stredopoliara Paulinha z tímu Corinthians podľa najnovších informácií vstúpili po PSG a Reale Madrid aj predstavitelia Chelsea a Arsenalu Londýn.

   Dnešné novinky z Premier League nájdete tu >>>

West Ham chce Ferdinanda
Ak sa skúsený stopér Rio Ferdinand nedohodne s Manchestrom United na novej zmluve veľmi rád by ho angažoval West Ham United, kde odštartoval svoju úspešnú kariéru.

Hoopera sleduje Liverpool
Skauti Liverpoolu boli údajne prítomní na zápase Celticu Glasgow na pôde FC Barcelona, pretože chceli osobne vidieť v akcií útočníka hostí Garyho Hoopera. Trhová hodnota 24-ročného rodáka z anglického Loughtonu sa odhaduje na 5 miliónov eur.

Tello sa teší na novú zmluvu
Blaugranas plánujú už v dohľadnej dobe predložiť Cristianovi Tellovi novú zmluvu, podľa ktorej by si prilepšil finančne a Barcelona by si poistila jeho služby na najbližšie roky.

Ibrahimovič hráčom mesiaca
Francúzske médiá zvolili švédskeho útočníka v službách Parížu Saint Germain, Zlatana Ibrahimoviča, hráčom mesiaca hlavne vďaka tomu, že tím z metropoly Francúzska dostal svojimi gólmi na čelo tabuľky Ligue 1. Druhý skončil v hlasovaní jeho talentovaný spoluhráč MarkoVeratti.

Nehaňte Manciniho
Bývalý reprezentant Anglicka Michael Owen, ktorý momentálne oblieka dres Stoke City, sa vyjadril, že médiá by nemali haniť prácu Roberta Manciniho za to, že sa jeho tímu nedarí vyhrávať v pohárovej Európe. Podľa Owena tím potrebuje čas, aby nabral skúseností a mohol byť na medzinárodnej scéne úspešný.

Arsenal krok od Adidasu
Londýnsky Arsenal je pripravený na lukratívnu dohodu s nemeckou textilnou firmou Adidas, s ktorou by mal začať spolupracovať od budúcej sezóny a prilepšiť si tak o 25 miliónov libier ročne. Doteraz Kanonieri nosili na svojom oblečení americkú značku Nike.

Lampard dva týždne mimo
Frank Lampard, ktorý sa v utorok v zápase Šachťoru Donetsk a Chelsea nepríjemne zranil bude kvôli patáliám s lýtkom pauzovať dva týždne a nestihne tak nedeľný super- šláger The Blues s Manchestrom United.

Vymenia United DHL?
Vedenie Manchestru United uvažuje nad tým, že rozviaže spoluprácu s dopravnou firmou DHL, ktorá mu vynáša 40 miliónov ročne a Red Devils ju propagujú na svojich tréningových súpravách. Červení Diabli vraj hľadajú sponzora, ktorý by mal byť lukratívnejší.

Alves je fit
Brazílsky obranca Dani Alves je po zdravotných patáliách konečne fit a Barcelone by mal byť k dispozícii už v zajtrajšom zápase proti Rayo Vallecano.

Kubík a Adi k dispozícii
Útočníci František Kubík a Fanendo Adi, ktorých AS Trenčín už dávnejšie angažoval, sú konečne pre trénera Adriána Guľu použiteľní a po vybavení všetkých potrebných dokladov s nimi môže rátať už v najbližšom zápase.

Kagawa má zranené koleno
Japonský legionár v službách Manchestru United, Shinji Kagawa, má zranené koleno a svojmu mužstvu by mal chýbať približne štyri týždne.