Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (27.10.)

sobota, 27. október 2012 17:45 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (27.10.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (27.10.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Hoci sa prestupové obdobie v elitných ligách skončilo špekulácií o prestupoch nie je nikdy dosť. Prinášame vám tie najzaujímavejšie.

Torres na odchode?
V Anglicku sa povráva, že ak sa londýnskej Chelsea podarí angažovať hviezdneho Falcaa z Atlética Madrid, španielsky útočník Fernando Torres pravdepodobne Stamford Bridge opustí, pretože pri obrovskej konkurencii akú Falcao istotne predstavuje, by bol zrejme odsunutý na vedľajšiu koľaj.

Real ide po Baleovi
Španielsky šampión Real Madrid vraj na zimné prestupové obdobie chystá pre Tottenham Hotspur lukratívnu ponuku na kúpu hviezdneho Garetha Balea, ktorého sa Bielemu Baletu nepodarilo získať už v lete, keď Kohúti jeho odchod rezolútne odmietli. Mourinho údajne požaduje od vedenia Pusiniek na kúpu waleského záložníka 50 miliónov libier.

Neymar neodchádza
Vedenie brazílskeho Santosu dementovalo informácie o tom, že FC Barcelona by mala mať predkupné právo na talentovaného Neymara. Katalánska strana však tvrdí úplný opak a vraj už za Neymara zaplatila zálohu 10 miliónov eur.

   Dnešné novinky z Primera Division nájdete tu >>>

Colea chce Ferguson!
Ashley Cole, ktorý po tejto sezóne pravdepodobne opustí Chelsea, ktorá mu nechce ponúknuť viacročný kontrakt (Cole nesúhlasí so zmluvou na jednu sezónu) sa ocitol v hľadáčiku konkurenčného Manchestru United.

Schmeichel vyvracia špekulácie
Dánsky brankár Kasper Schmeichel, ktorý momentálne chytá v druholigovom anglickom Leicesteri City, vyvracia špekulácie o tom, že by sa o jeho osobu zaujímal Real Madrid, ktorý ho vraj chcel získať ako náhradníka pre Ikera Casillasa.

Eriksen chce Ajaxu zarobiť
Hviezda amsterdamského Ajaxu Christian Eriksen tvrdí, že ponuky na prestup zatiaľ odmieta preto, lebo čaká na nejakú, ktorá je skutočne lukratívna, pretože chce holandskému veľkoklubu poriadne zarobiť.

Guardiola do Manchestru?
Pep Guardiola, ktorý po svojom konci v FC Barcelona nikde nepôsobí, by vraj mohol v auguste 2013 prebrať Manchester United a stať sa tak nástupcom slávneho Sira Alexa Fergusona, pričom je však momentálne otázne, či ide o pravdivú informáciu, alebo len obyčajnú špekuláciu.
 
   Dnešné novinky z Premier League nájdete tu >>>

Isco predĺži
Hviezdny španielsky tvorca hry Isco, ktorý ťahá v tejto sezóne Malagu vraj plánuje predĺžiť zmluvu s týmto andalúzskym tímom do konca sezóny 2017/2018 a to napriek tomu, že mu súčasný kontrakt platí ešte štyri roky.

City vraj dorovnajú ponuku Chelsea
Citizens údajne plánujú vyrovnať ponuku pre Atlético Madrid od majiteľa Chelsea Romana Abramoviča za Radamela Falcaa vo výške 48 miliónov libier.

Guardiola vraj odišiel aj kvôli Fabregasovi
V médiách sa objavili informácie o tom, že Pep Guardiola opustil Barcelonu pretože vedenie klubu nesúhlasilo s predajom štvorice hráčov – Cesca Fabregasa, Davida Villu, Piqueho a Dani Alvesa. 41-ročný Guardiola vraj trval najmä na odchode Fabregasa, v ktorom sa osobne sklamal, a keď si ho nevynútil, rozhodol sa klub opustiť on sám.  Či sú tieto domnienky pravdivé zrejme ukáže už najbližší čas...

Simão na odchode
Bývalý portugalský reprezentant Simão Sabrosa, ktorý len v lete prestúpil do Esnanyolu, pravdepodobne už v zime opäť zmení klub. Sabrosa v barcelonskom tíme takmer nehráva a jeho odchodu sa nebráni ani tréner Mauricio Pochettino.