Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (28.10.)

nedeľa, 28. október 2012 11:12 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (28.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (28.10.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: AC Miláno sa v zime podľa všetkého pokúsi kúpiť z Manchestru City talianskeho útočníka Maria Balotelliho. Peniaze na jeho získanie by rado získalo predajom viacerých nadbytočných hráčov, ktorí v tíme Rossoneri nenapĺňajú očakávania, ktoré boli do nich vkladané.

MANCHESTER CITY
: Na sezónu 2012/2013 nebude v dobrom spomínať robustný obranca Citizens Micach Richards. Ten po tom ako sa vrátil po zranení do zostavy Roberta Mancinoho  stihol odohrať len 3 zápasy a opäť bude dlho pauzovať. V stretnutí so Swansea si totiž nešťastne poranil koleno a z trávnika musel byť odnesený s kyslíkovou maskou na tvári.

LIVERPOOL:
Vedenie The Reds by veľmi rado získalo z čínskeho klubu Šanghaj Shenhua na hosťovanie bývalého kanoniera FC Chelsea Didiera Drogbu. V Číne sa totiž končí sezóna a Drogbovo uvoľnenie na pár mesiacov je tak celkom reálne.

    Dnešné novinky z Primera Division sú tu >>>

LIVERPOOL:
Nádej na štart Pepeho Reinu v dnešnom zápase The Reds s Evertonom stále žije. Brankárska jednotka FC Liverpool, ktorá mala problém so svalovým zranením, sa včera zapojila do tréningu  a očakáva sa, že dnes bude na súpiske.

TOTTENHAM
: Real Madrid chce stoj čo stoj získať v zime z Tottenhamu Garetha Balea a podľa najnovších informácií ponúkne vedeniu Spurs za waleského záložníka okrem parádneho balíku peňazí aj obrancu Fabia Coentraa.

ARSENAL & NEWCASTLE:
Ak sa Gunners nedohodnú na predĺžení zmluvy s Theom Walcottom Arséne Wenger by zaňho vraj chcel angažovať francúzskeho záložníka Newcastle United Hatema Ben Arfu.

MANCHESTER UNITED:
V médiách sa pred pár dňami objavili špekulácie, podľa ktorých španielsky brankár Červených Diablov David De Gea túži po odchode z Old Traffordu. Včera však tieto fámy poprel samotný De Gea, ktorý ich rezolútne odmietol.

QUEENS PARK RANGERS:
Julio Cesar, ktorý prišiel cez leto do tímu Queens Park Rangers z talianskeho veľkoklubu Inter Miláno, určite netušil, že by mohol byť jeho nový tím po 9.kolách na poslednom mieste tabuľky Premier League s len troma bodmi na konte. 33-ročný skúsený brankár však verí, že sa jeho tímu začne dariť. César vyhlásil, že je nespokojný so svojimi výkonmi, ale neľutuje, že si QPR vybral. Fanúšikom zároveň odkazuje, že už čoskoro uvidia toho Césara, ktorý chytal za Brazíliu či Inter Miláno.

ASTON VILLA:
Darren Bent, ktorý v poslednej dobe nenastupuje v základe Villans popiera špekulácie o tom, že by mal v zime svoj klub opustiť. Bent sa nechal počuť, že on sám o prestup vedenie klubu určite nepožiada.

FULHAM:
Približne mesiac bude musieť Fulham fungovať v ofenzíve bez svojej najväčšej hviezdy Dimitara Berbatova. Bulhar si totiž  zrejme zlomil rebro v stretnutí s Readingom (3:3). Dnes ho čakajú vyšetrenia, ktoré by mali tento predpoklad doktorov potvrdiť.

SWANSEA:
Brankárska jednotka Swansea City Michel Vorm si vo včerajšom dueli s Manchestrom City (prehra 1:0) zranil triesla a svojmu mužstvu bude podľa odhadov doktorov chýbať približne 6 týždňov.