Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (29.10.)

pondelok, 29. október 2012 12:31 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (29.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (29.10.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Roberto Di Matteo po včerajšom zápase Chelsea s Manchestrom United (2:3) podľa očakávaní kritizoval výkon hlavného rozhodcu Marka Clattenburga. Taliansky tréner povedal, že druhá žltá karta pre Fernanda Torresa bola udelená nesprávne a zároveň upozornil na to, že gól na 3-2 pre United padol z ofsajdu, ktorí si postranný rozhodca nevšimol.

CHELSEA:
Tréner Roberto Di Matteo priznáva, že existuje možnosť predčasného návratu Romelu Lukaku z West Bromwichu naspäť na Stamford Bridge. Mladý belgický útočník odišiel pred sezónou do W.B.A. na ročné hosťovanie, avšak jeho dobré výkony a nie príliš presvedčivá hra Torresa naznačujú, že Chelsea si vyžiada Lukaku naspäť už v zime.

CHELSEA:
Mladý brazílsky talent Oscar, ktorý prišiel do Chelsea pred touto sezónou, sa nechal počuť, že by chcel vo svojom premiérovom ročníku v drese The Blues atakovať hranicu 20 strelených gólov. Zatiaľ ich má na konte tri, všetky zaznamenal v Lige majstrov.

   Dnešné novinky z Primera Division nájdete tu >>>

MANCHESTER UNITED:
Alex Ferguson bol po zápase s Chelsea trochu iného názoru ako kormidelník domácich Di Matteo. Ferguson síce priznal, že víťazný gól padol zrejme z ofsajdu, ale myslí si, že červená karta pre Torresa bola úplne zaslúžená. Ani jeden záber kamier na 100% neodhalil, či Torres faul prifilmoval, alebo naopak mal dostať kartu brániaci Evans. Ferguson však vyhlásil, že Torres určite nemusel spadnúť, keby nechcel, nakoľko ak tam aj nejaký kontakt nôh bol určite nemusel predviesť Torres tak teatrálny pád. Ferguson však vzápätí pochválil výborný výkon Chelsea, ktorá bola podľa jeho názoru lepšia, ale zlom v zápase nastal po vylúčení Ivanovića, proti ktorému neprotestovala ani domáca lavička.

MANCHESTER UNITED:
O služby brankára Manchestru United Davida De Geu sa vraj zaujímal Real Madrid, no vedenie United a nedávno aj samotný De Gea popreli akúkoľvek možnosť, že by mladý španielsky brankár opustil v dohľadnej dobe Old Trafford.

MANCHESTER UNITED
: V hľadáčiku Alexa Fergusona sa najnovšie ocitol 31-ročný reprezentant Uruguaju Diego Lugano z parížskeho veľkoklubu PSG. Trhová hodnota skúseného stopéra sa odhaduje na 3 milióny eur.

MANCHESTER UNITED:
Podľa správ z britských periodík si bude musieť  Manchester United „nasporiť” 25 miliónov libier, ak bude chcieť z PSV Eindhoden v zime získať talentovaného záložníka Kevina Strootmana. Holandský reprezentant pritom mohol prísť minulý rok na Old Trafford za menej ako polovicu.

NEWCASTLE
: Novou posilou Newcastle United by sa v zime mal stať Moussa Sissoko z francúzskeho Toulouse. 23-ročný 5-násobný francúzsky reprezentant hrajúci na pozícií defenzívneho alebo stredného záložníka, sa ocitol aj v hľadáčiku iných klubov z Premier League vrátane Tottenhamu, Liverpoolu, Fulhamu či Evertonu.

FULHAM & ASTON VILLA:
O služby 28-ročného anglického útočníka Darrena Benta, ktorý nedostáva v poslednej dobe veľa priestoru v zostave Aston Villy, prejavil záujem konkurenčný Fulham.

QUEENS PARK RANGERS:
Vedeniu QPR dochádza trpezlivosť s trénerom Markom Hughesom, ktorý dokázal svoj tím po deviatich kolách doviesť len k trom bodom. Ak v budúcom zápase QPR neporazí Reading Hughes zrejme dostane výpoveď.