Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.10.)

pondelok, 29. október 2012 12:32 | Autor: Anton Martinka

Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.10.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.10.) | zdroj: Anton Martinka pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.



REAL MADRID: Stopér Realu Madrid, Sergio Ramos, po včerajšom zápase proti Mallorce  novinárom prezradil, že sa momentálne necíti byť 100 % fit, keďže má problémy s chrbtom. Ramos však skonštatoval, že v tejto situácii, v ktorej sa Real nachádza (zranená je azda polovica obrancov) chce Bielemu baletu pomôcť napriek bolestiam.

REAL MADRID: Tréner Pusiniek José Mourinho po zápase na pôde Mallorcy (Real vyhral 5:0) prehlásil, že jeho tím sa chytil na tú správnu vlnu a dúfa, že momentálne výkony Realu budú trvať čo najdlhšie.

REAL MADRID: Včera večer uverejnili talianske médiá správu o tom, že kráľovský veľkoklub začal pokukovať po mladom talentovanom útočníkovi Fiorentiny Stevanovi Joveticovi, ktorý je aj v hľadáčiku Manchestru City.

  Dnešné novinky z Premier League nájdete tu >>>
 

REAL MADRID: Médiami v predchádzajúcich dňoch preleteli špekulácie, podľa ktorých sa chce brankár Manchestru United David De Gea vrátiť do Španielska a o jeho služby prejavil záujem samotný Real Madrid. Tieto fámy však neskôr De Gea poprel s tým, že je verný farbám Červených Diablov.
 
BARCELONA:
Spoluhráč Lionela Messiho, Pedro vyjadril túžbu, aby práve jeho tímový kolega  z Argentíny opätovne získal prestížne ocenenie Zlatá lopta, ktorá sa udeľuje najlepšiemu hráčovi na svete. Pedro je totiž presvedčený, že si Messi toto ocenenie zaslúži.

RAYO VALLECANO:
Je dosť pravdepodobné, že Rayo Vallecano sa bude musieť v ďalšom zápase Primera Division zaobísť bez trénera Paca Jeméza, ktorého čaká disciplinárny trest za jeho neadekvátne chovanie v zápase proti Barcelone, v ktorom bol vykázaný na tribúnu.

INÉ: V týchto dňoch by sa malo udeľovať prestížne ocenenie s názvom The Golden Boy, ktoré je tradične udeľované najlepšiemu hráčovi do 21 rokov pôsobiacemu v Európe. Do nominácie sa vošlo aj viacero mien pôsobiacich v španielskej La Lige, medzi ktorými nechýbajú ani hráči ako Isco (Malaga), Jesé (Real Madrid B), Raphael Varane (Real Madrid) či Thibaut Courtois (Atletico Madrid).