Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.11.)

štvrtok, 1. november 2012 16:20 | Autor: Anton Martinka

Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.11.) | zdroj: Anton Martinka pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Po včerajšom zápase španielskeho pohára medzi Realom Madrid a Alcoyano (1:4 pre Pusinky)  prestúpil pred novinárov José Mourinho, ktorý sa vyjadril k súčasnej situácii v B tíme Realu Madrid. “The Special One“ skritizoval trénera (Castilly) za to, že nepripravuje svojich hráčov na prestup do A- tímu, ale naopak chce čo najlepšie skončiť v lige.

REAL MADRID: Okrem Mourinha prišiel pred novinárov po včerajšom povinnom víťazstve nad Alcoyanom aj Kaká, ktorý prezradil, že je momentálne v tíme Bieleho baletu veľmi šťastný a nikdy nebolo v jeho plánoch Santiago Bernabeu opustiť.

REAL MADRID: Podľa španielskeho denníka AS sa Biely balet začal zaujímať o služby len 17-ročného Leona Goretzka, ktorý momentálne háji farby Bochumu a pravidelne ho môžeme vídať v základnej jedenástke nemeckého tímu. Ak by sa tento prestup uskutočnil Goretzka by sa stal súčasťou rezervného tímu Pusiniek.

ATLETICO MADRID: “Los Colchoneros“ získalo v španielskej lige doteraz 25 bodov a začína útočiť na klubový rekord z roku 1995/1996, v ktorom nahrala v začiatku sezóny 28 bodov. Atletico tak môže tento rekord vyrovnať už tento víkend v zápase proti Valencii.

  Dnešné novinky z Premier League nájdete tu >>>

REAL BETIS: O najväčšiu hviezdu Realu Betis, Beňata Extebarriu, sa začína zaujímať čoraz viac klubov na čele s Manchestrom City, čo potvrdil aj technický riaditeľ Betisu, Txiki Begiristan. Je tak už takmer isté, že španielsky záložník cez zimu opustí Real Betis, no otázkou je za koľko. V médiách sa písalo aj o tom, že Beňata by mohol nahradiť v Betise Granero, ktorý momentálne pôsobí v Queens Park Rangers.

VALENCIA:
Dávnejšie sme vás informovali o tom, že Paríž St. Germain má eminentný záujem o záložníka Valencie, Sophianeho Feghouliho. Dnes ráno sa k tejto špekulácii vyjadril aj samotný hráč, keď sa nechal počuť, že je hrdý na to, že sa ho snaží získať veľkoklub akým je PSG.

MALAGA:
Malage sa na súpisku vracia Sergio Sanchéz, ktorý si konečne doliečil svoje zranenie stehenného svalu a bude tak k dispozícii Manuelovi Pellegrinimu už cez tento víkend proti Rayo Vallecano.