Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.11.)

piatok, 2. november 2012 13:44 | Autor: Anton Martinka

Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.11.) | zdroj: Anton Martinka pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: V minulých dňoch v médiách kolovala fáma o tom, že petro-dolármi dopovaný Paris St. Germain má v pláne kúpiť najväčšiu hviezdu Bieleho baletu Cristiana Ronalda. Táto špekulácia sa však nakoniec ukázala ako nepravdivá, keďže vedenie francúzskeho veľkoklubu prehlásilo, že o Portugalskú hviezdu nemá záujem. Viac informácií tu!

REAL MADRID: Tréner Realu Madrid José Mourinho sa dnes pre španielske médiá vyjadril o tom, že absolútne nevie, čo bude robiť, keď jeho “misia“ v Španielsku skončí. “The Special One“ taktiež uviedol, že o tom momentálne nerozmýšľa a chce sa sústrediť len na Real.

BARCELONA
: Prezident Barcelony Sandro Rosell sa pre televíziu Cadena SER vyjadril, že čoskoro plánuje “odtajniť“ svoju víziu Primery Division a Ligy Majstrov. Podľa prezidenta katalánskeho klubu by sa mal počet účastníkov najvyššej ligy zredukovať na 16 tímov. Zato v Lige Majstrov by malo byť podľa Rosella namiesto súčasných 32 tímov až 64.

Dnešné novinky z Premier League nájdete tu >>>

GETAFE: Zdá sa, že ďalší tím zo španielskej Primera Division bude mať čoskoro za sebou silného investora. O kúpe madridského tímu totiž uvažuje najbohatší muž sveta, mexický podnikateľ, Carlos Slim. K odpredaju by malo dôjsť behom niekoľkých dní, ak by však táto varianta nevyšla Slim má záujem aj o kúpu Realu Sociedad.

MALAGA: Španielska Malaga si stále nevyplatila svoje dlhy, ktoré má voči svojim bývalým hráčom. Majiteľ Malagy, arabský šejk Al-Thani, mal svoje záväzky zaplatiť už do konca októbra, no rozhodol sa požiadať o odklad svojej splátky o mesiac.

MALAGA: Špekulácie o prestupe mladého španielskeho záložníka Isca zas a znova nabrali na obrátkach. Nový športový riaditeľ Manchestru City, Txiki Berigistan, sa pre médiá vyjadril, že plánuje loviť posily pre Manchester City najmä v Španielsku a ako prvý cieľ si určil práve tohto 20 ročného španielskeho ofenzívneho stredopoliara.