Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.11.)

pondelok, 5. november 2012 12:29 | Autor: Anton Martinka

Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.11.) | zdroj: Anton Martinka pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Tréner francúzskeho veľkoklubu PSG Carlo Ancelotti, sa pre novinárov vyjadril, že by bolo naozaj veľmi zaujímavé keby najväčšia hviezda PSG Zlatan Ibrahimovič a najväčšia hviezda Realu Madrid Cristiano Ronaldo hrali spolu. Nakoniec však uviedol, že táto predstava je veľmi nereálna.

REAL MADRID: V posledných dňoch sa v médiách prepierala najmä otázka mládežníckej akadémie Realu Madrid, keďže José Mourinho skritizoval trénera madridskej továrne na talenty, že svojich hráčov nepripravuje na prechod do prvého tímu. Podľa Mourinhových slov by mali byť niektorí hráči typu Jesé Rodriguéz už dávno v prvom tíme. Na to následne zareagoval aj samotný tréner Castilly, Alberto Toril, ktorý novinárom prezradil, že Mourinha rešpektuje, no Jesé ma na začlenenie do A–tímu ešte čas.

  Dnešné novinky z Premier League sú tu >>>

BARCELONA: Španielsky útočník David Villa sa po svojom zranení konečne dostáva do formy. “El Guaje“ totiž skóroval v 3 zápasoch po sebe a pre novinárov sa nechal počuť, že by už pokojne zvládol odohrať celý zápas.

BARCELONA
: Stopér Barcelony Gerard Pique sa pomaly dostáva zo svojho zranenia chodidla, keď už dnes absolvoval ľahký tréning s tímom. Je tak dosť možné, že Pique nastúpi aj v zápase Ligy Majstrov proti Celticu.

BARCELONA: Hviezda Brazílskeho Santosu Neymar prezradil, že jedným z jeho najväčších idolov je Lionel Messi a veľmi rád by si s ním v budúcnosti zahral. Hviezda Kanárikov však nakoniec dodala s úsmevom na tvári, že len v tom prípade, že by prestúpil do Santosu.

MALAGA:
Skúsený harcovník Malagy Jerémy Toulalan si doliečil svoje  zranenie chrbta a dnes ráno sa znovu zapojil do A-tímu. Jeho stav je dokonca tak dobrý, že bol zaradený do nominácie na zápas Ligy Majstrov proti AC Miláno.

VALENCIA: Valencia prišla pred zápasom Ligy Majstrov proti BATE Borisov o ďalšieho hráča. Netopierom sa totiž v zápase proti Atleticu Madrid zranil Adil Rami, ktorý si v druhom polčase poranil chrbát. Dĺžka rekonvalescencie nie je zatiaľ známa.

CELTA VIGO:
Prezident nováčika tejto sezóny Carlos Muriňo oznámil, že záložník Borja Oubiňa podpísal s klubom novú zmluvu. Jej dĺžka však uverejnená zatiaľ nebola.