Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.11.)

utorok, 6. november 2012 13:11 | Autor: Anton Martinka

Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.11.) | zdroj: Anton Martinka pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Hviezda Realu Madrid, Cristiano Ronaldo, na seba včera opäť upozornil kontroverzným a poriadne egoistickým vyhlásením o tom, že keby mohol dať svoj hlas v ankete o najlepšieho futbalistu na svete sám sebe, určite tak učiní.

 REAL MADRID:
Madridský celok čaká dnes večer náročný zápas Ligy Majstrov proti Borrusii Dortmund. Okrem samotného zápasu robí starosti Josému Mourinhovi aj Karim Benzema, ktorý v dnešnom súboji nenastúpi kvôli svalovému zraneniu.

BARCELONA: Bývalý hráč katalánskeho veľkoklubu, Giovani Dos Santos, zrejme cez víkend nestihne nastúpiť s Mallorcou proti Barcelone, keďže mexického útočníka trápi svalové zranenie.

  Dnešné novinky z Premier League nájdete tu >>>

BARCELONA:
Športový riaditeľ Barcelony Andoni Zubizarreta dnes prostredníctvom médií varoval hráčov Barcelony, že Celtic Glasgow, proti ktorému nastúpia v stredu v zápase Ligy Majstrov, môže Blaugranas spôsobiť naozaj vážne problémy.

ATHLETIC BILBAO: Prestup Fernanda Llorenteho do talianskeho Juventusu Turína sa začal komplikovať. Vedenie “Starej Dámy“ totiž oznámilo, že za španielskeho útočníka je pripravené okamžite zaplatiť 7 miliónov eur. To je však čiastka, ktorá sa zdá Bilbau za španielskeho reprezentanta pochopiteľne primalá.

 GETAFE: V posledných dňoch sa v médiách objavila správa o tom, že o útočníka Getafe Davida Guizu má eminentný záujem klub z Malajzie Johor. Dnes sa tieto špekulácie potvrdili a zdá sa, že 32- ročný útočník už najbližšie prestupové obdobie zmení klub.
 
OSASUNA: Osasuna prežíva jeden z  najhorších vstupov do sezóny, keď jej s piatimi bodmi patrí posledné miesto tabuľky Primera Division. Fanúšikovia sa hromadne búria a hovoria o odvolaní hlavného trénera Josého Mendillibara. Dnes sa k celej situácii vyjadrilo aj vedenie klubu, ktoré má v Mendillibara plnú dôveru a verí, že tento nepriaznivý stav sa čoskoro podarí zvrátiť.

DEPORTIVO LA CORUNA: Nováčik súťaže Deportivo La Coruňa predĺžil až do roku 2016 zmluvu s 27- ročným záložníkom Alexom Bergantínosom.