Main Content

Virtuálny hokejový turnaj s HC Slovan Bratislava

streda, 7. november 2012 10:10 | Autor: Martin Gregor

Virtuálny hokejový turnaj s HC Slovan Bratislava
Virtuálny hokejový turnaj s HC Slovan Bratislava | zdroj: powerplaymanager.com

Tak toto tu ešte nebolo. HC Slovan Bratislava, nováčik KHL, organizuje v spolupráci s online manažérskou hrou PowerPlay Manager sériu virtuálnych hokejových turnajov o vecné ceny a lístky na domáci zápas v KHL. Táto jedinečná spolupráca dáva fanúšikom klubu skvelú možnosť zasúťažiť si a zabaviť sa pri manažovaní svojich vlastných tímov.



Zo všetkých účastníkov turnajov bude vyžrebovaný jeden výherca, ktorý získa 2 lístky na zápas Slovana proti Torpedo Nižnij Novgorod dňa 21.11.2012. Výhercovia turnajov získajú veľmi pekné vecné ceny HC Slovan Bratislava.

Ako sa zúčastniť? Je to jednoduché.

Na stránke hcslovan.hrajhokej.sk sa zaregistrujte do hry, vytvorte si hokejový tím, dajte mu názov podľa vašej chuti, pomenujte svoj štadión a následne sa môžete prihlásiť do turnaja HC Slovan Bratislava Cup pre nováčikov. (Turnaje nájdete v sekcii Turnaje – Kreditné turnaje – Dostupné turnaje). Vstup do hry aj turnajov je zadarmo.

Ale poponáhľajte sa, pretože prihlasovanie do turnaja  bude uzavreté už 9. novembra.

Ak sa vám aj nepodarí v turnaji vyhrať, o zábavu máte postarané. Veď manažovať hokejový klub je určite veľkou výzvou pre každého hokejového fanúšika.