Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (13.11.)

utorok, 13. november 2012 12:41 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (13.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (13.11.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: V médiách sa opäť skloňuje záujem Manchestru United o 21-ročného krídelníka FC Porto Jamesa Rodrigueza. Ten by mal na Old Trafforde nahradiť Luisa Naniho, ktorý je zrejme na odchode.

MANCHESTER UNITED:
34-ročný stopér Rio Ferdinand je pripravený nepodpísať s Manchestrom United novú zmluvu a možno sa vráti do West Hamu, v ktorom v Premier League začínal. Aspoň to tvrdia niektoré britské periodiká. 

MANCHESTER CITY:
Mario Balotelli sa podľa bulvárneho denníku Sun postaral o ďalší „prúser”. Pred nedeľňajším zápasom s Tottenhamom, ktorý vyhrali Citizens 2:1, sa mal zúčastniť bujarého nočného flámu. Ak sa tieto fámy potvrdia bude to ďalší dôvod na to, aby sa ho pokúsili Citizens v zime predať. Záujem majú najmä milánske kluby.

   Dnešné novinky z Primera Division sú tu >>>

CHELSEA:
Zranenie kolena Johna Terryho si podľa výsledkov vyšetrení u odborníkov vyžiada niekoľkotýždennú pauzu. To je však napokon pre Chelsea potešiteľná správa, pretože doktori sa obávali najhoršieho – pretrhnutia krížnych väzov v kolene, čo by vyradilo tohto stopéra na omnoho dlhšie.

NEWCASTLE
: Kormidelník strák Alan Pardew sa nevzdáva nádeje na získanie Mathieua Debuchyho z Lille a francúzskemu klubu zaňho plánuje ponúknuť 5 miliónov libier. Situáciu okrem odmietavého postoju Lille komplikuje aj záujem Barcelony.

ARSENAL & CHELSEA & LIVERPOOL:
Mladík Wilfried Zaha z druholigového Crystal Palace, ktorý je už dlhšiu dobu  v hľadáčiku Arsenalu, Chelsea či Liverpoolu, sa najnovšie ocitol pod drobnohľadom skautov Realu Madrid.

WEST HAM:
Záložník West Hamu Kevin Nolan je potešený z výborného štartu Kladivárov do novej sezóny, ktorí sú v tabuľke Premier League na priebežnom 6. mieste. Nolan po dobrom vstupe do nového ročníka myslí vo veľkom a vyhlásil, že West Ham chce skončiť na pohárových priečkach. V tom prípade by však za sebou musel nechať aj kluby ako Arsenal, Tottenham, Liverpool či Everton.

WEST BROWMICH ALBION:
Brankár veľkého prekvapenia tejto sezóny West Browmich Albion, ktorý je v tabuľke na skvelom piatom mieste, Ben Foster, sa podrobil menšej operácií triesiel, ktoré ho trápili už dlhšiu dobu. Americký brankár by mal byť tímu k dispozícií koncom tohto mesiaca.