Main Content

Chelsea ponúka za Falcaa 60 miliónov eur!

utorok, 13. november 2012 13:46 | Autor: Erik Tejedi

Chelsea ponúka za Falcaa 60 miliónov eur!
Chelsea ponúka za Falcaa 60 miliónov eur! | zdroj: Erik Tejedi pre Sport7.sk, foto SITA

Atlético Madrid je po prekvapivom začiatku sezóny na druhom mieste domácej La ligy a na nej by sa isto chcelo udržať až do konca sezóny. No bude sa to dať dosiahnuť bez kanoniera Radamela Falcaa, za ktorého "The Blues" ponúkajú neuveriteľných šesťdesiat miliónov eur?

Chelsea už od zápasu proti Atléticu Madrid o európsky superpohár poškuľuje po Radamelovi Falcaovi a teraz sa zdá, že "Los Colchoneros" po dlhých rokovaniach pristúpia na podmienky modrých.

Šéfovia londýnskeho klubu konajúci na pokyn majiteľa Romana Abramoviča sa týždne snažili zjednať s Atléticom prestupovú cenu, avšak márne. Včera sa však veci pre Chelsea konečne pohli tým správnym smerom a príchod Kolumbijčana do Anglicka je už vraj takmer istý.

Za príchod Falcaa na Stamford Bridge si úradujúci šampión Európy siahne pravdepodobne veľmi hlboko do vrecka, nakoľko cena "transferu" by sa mala pohybovať okolo 60 miliónov eur. O kanoniera sa navyše zaujímali aj iné kluby, ako napríklad petrodolármi pumpovaný Manchester City či Paris Saint-Germain.

Kluby rozmýšľajú aj o inej dohode - o výmene "deviatky" za "deviatku". Falcao za Torresa. Chelsea už od kúpy "El Niňa" nie je spokojná s jeho výkonmi, a preto sa čím ďalej
tým intenzívnejšie hovorí o jeho odchode naspäť domov do Madridu. Odchovanec Atlética ako sám spomínal by sa na štadión Vicenteho Calderóna veľmi rád vrátil a preto nie je vylúčená ani takáto dohoda. Chelsea by samozrejme k Torresovi pribalila i značný obnos peňazí.

Iba dvaja najlepší hráči súčasnosti strelili v La lige viac gólov než Falcao a tak bude takmer nemožné pre Madridčanov nahradiť "El Tigreho" ktorýmkoľvek iným hráčom. Falcao do hlavného mesta Španielska prišiel v lete 2011 z Porta a to za 45 miliónov eur.