Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.11.)

utorok, 13. november 2012 12:42 | Autor: Anton Martinka

Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.11.) | zdroj: Anton Martinka pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

BARCELONA: Katalánsky veľkoklub je blízko k podpisu ďalšieho dôležitého hráča. Nový kontrakt čaká v najbližších dňoch Xaviho Hernandéza, ktorý je momentálne s Blaugranas spätý do roku 2014. 32-ročný španielsky záložník by mal svoju zmluvu predĺžiť o ďalšie dve sezóny.

BARCELONA: V ankete o najlepšieho hráča minulej sezóny španielskej Primera Division, v ktorej hlasujú samotní hráči, zvíťazil opäť argentínsky útočník Lionel Messi, ktorý predstihol Cristiana Ronalda o 15 hlasov.

BARCELONA: Včera sme vás informovali o tom, že taliansky Juventus Turín má eminentný záujem o čilského reprezentanta, Alexisa Sanchéza. K týmto špekuláciám sa dnes vyjadril aj samotný tréner Barcelony, Tito Vilanova, ktorý uviedol, že je momentálne spokojný s výkonmi Sanchéza a neplánuje ho predať.

BARCELONA & REAL MADRID:
Bývalý záložník Barcelony Deco vyhlásil, že momentálne najväčšia hviezda brazílskej ligy Neymar je na takej istej úrovni ako momentálne dvaja najlepší hráči planéty Lionel Messi a Cristiano Ronaldo.

   Dnešné novinky z Premier League sú tu >>>

ATLETICO MADRID:
Do madridského celku prišla údajne prvá ponuka za Kolumbijčana Radamela Falcaa. “El Tigreho“ by veľmi rád do svojho tímu získal ruský miliardár Roman Abramovič, ktorý vyčlenil na prestup tohto bombardéra neuveriteľných 60 miliónov eur. Uvidíme ako táto prestupová sága nakoniec dopadne. Viac čítajte tu >>>

ATLETICO MADRID: Pred niekoľkými týždňami sa špekulovalo o tom, že vedenie “Los Colchoneros“ sa cez zimné prestupové obdobie pokúsi získať naspäť do svojich služieb brazílskeho záložníka Diega, ktorý minulú sezónu hosťoval v Atléticu z z Wolfsburgu. K týmto špekuláciám sa dnes vyjadril aj samotný hráč, ktorý však uviedol, že teraz a ani v budúcnosti návrat na štadión Vincenteho Calderona neplánuje.

REAL MADRID:
Cristiano Ronaldo pre zranenie oka zo zápasu s Levante nestihne medzištátny zápas Portugalska s Gabonom, ktorý je naplánovaný na zajtra. Lekári Pusiniek dokonca informovali, že hviezda Pusiniek mohla prísť v poslednom kole La Ligy o oko.

REAL MADRID: Hrať za Real Madrid je snom mnohých futbalistov. Jedným z nich je aj útočník Internacionalu Leandro Damio, ktorý sa pre novinárov nechal počuť, že by si v budúcnosti veľmi rád zahral za Biely Balet. Taktiež ale zdôraznil, že momentálne na zmenu dresu nemyslí a chce sa plne venovať svojím výkonom v drese brazílskeho klubu.

REAL MADRID: Bývalý hráč Bieleho baletu Oscar Miňambres sa  nechal počuť, že kráľovský veľkoklub nie je v posledných rokoch futbalovým tímom ale len veľkou biznismašinou, ktorej cieľom nie je nič iné ako čo najväčší zisk.

ESPANYOL BARCELONA:
Portugalský záložník Simao pravdepodobne rovnako ako Ronaldo nestihne medzištátny zápas Portugalska proti Gabonu, keďže z víkendového zápasu Espanyolu proti Osasune si odniesol poranené koleno.