Main Content

Novak Djokovič nevylúčil, že mu Kližan nakope zadok

streda, 14. november 2012 14:30 | Autor: TASR

Srbský tenista Novak Djokovič už pricestoval do Bratislavy pred stredajším večerným exhibičným podujatím Tennis Classic, ktoré sa v Aegon aréne NTC začne o 18.00 h aj za účasti Martina Kližana, Mariána Vajdu a Dominika Hrbatého.

"Bude to príjemná kombinácia zábavy a vysoko kvalitného tenisu. Dúfam, že si dnešný večer naplno užijeme, pretože počas roka niet veľa takýchto príležitostí. Ak si dobre spomínam, prvý raz absolvujem na exhibícii dvojhru aj štvorhru. Na debla po boku môjho trénera Mariána Vajdu sa už veľmi teším - celý svet uvidí, kto je najlepšou dvojicou na svete, aj bratia Bryanovci sa budú mať čomu podučiť," zľahčujúco sa zasmial Novak Djokovič.

Na brífingu 25-ročný čerstvo už dvojnásobný víťaz koncoročného šampionátu ATP World Tour Finals a úradujúci líder svetového rebríčka nezostal nič dlžný svojej povesti zabávača, ale ani Martin Kližan sa nedal zahanbiť. "Bude to o kvalitnom tenise, ale na exhibíciách k tomu patrí aj zábava. Dúfam, že Novakovi ukážem, ako sa hrá tenis," skonštatoval Martin Kližan, na čo Djokovič zareagoval: "Nevylučujem, že mi Martin dnes večer nakopne zadok."

Vajdov zverenec Djokovič má v stredu popoludní na programe od 15.00 h v Národnom tenisovom centre Kid's Clinic - polhodinový organizovaný tréning s malými tenistami (voľný vstup pre verejnosť na tribúnu D).

© WEBNOVINY