Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.11.)

streda, 14. november 2012 14:00 | Autor: Anton Martinka

Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.11.) | zdroj: Anton Martinka pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

BARCELONA: Mladý talentovaný útočník Cristian Tello sa pravdepodobne čoskoro dočká novej zmluvy s Barcelonou. Aktuálny kontrakt končí Tellovi už o rok a preto by vedenie Blaugranas s ním rado podpísalo zmluvu na ďalšie 3 roky čo najskôr.

BARCELONA & REAL MADRID: Záložník Barcelony Cesc Fabregas sa pre médiá vyjadril o mladom talente Realu Madrid Alvarovi Moratovi. 19-ročný španielsky útočník má podľa Fabregasa veľkú šancu stať sa v budúcnosti stálym a platným členom základnej zostavy Pusiniek.

REAL MADRID: Pred zhruba mesiacom sa v novinách prepieral údajný konflikt Josého Mourinha a Sergia Ramosa. Po dlhej odmlke sa k tomuto incidentu vyjadril aj Sergio Ramos, ktorý prehlásil, že nezhody medzi ním a portugalským stratégom sú už minulosťou.

  Dnešné novinky z Premier League sú tu >>>


VALENCIA: Vedenie Valencie sa včera na večerných rokovaniach klubu rozhodlo, že kvôli pretrvávajúcej zlej finančnej situácii v Španielsku zlacní lístky na domáce zápasy o 5 až 10 %. Vedenie však má za úlohu v nasledujúcej sezóne aj napriek menším cenám lístkov dosiahnuť minimálny rovnaký obrat ako v tejto sezóne.

VALENCIA: Valencii budú ďalšie dva týždne chýbať Joao Pereira a Fernando Gago. Prvý menovaný má problémy s natiahnutým lýtkom, Fernando Gago pauzuje pre zranenie kľúčnej kosti.
 
MALAGA
: Včera sme vás informovali o výsledkoch odovzdávania cien pre najlepších hráčov minulej sezóny Primera Division. Jedno z týchto ocenení putuje aj do Malagy, keďže mladý záložník Isco sa stal najlepším mladým hráčom minulého ročníka.

INÉ: Medzištátne zápasy španielskej reprezentácie sú pre Španielsky futbalový zväz veľmi výnosné. Inak tomu nebude ani v dnešnom zápase Španielska proti Paname, za ktorý futbalový zväz zinkasuje slušných 2,5 milióna eur.

INÉ: Katalánska futbalová federácia dnes zverejnila oficiálne dresy pre prípadnú katalánsku reprezentáciu. Dresy navrhol španiel Custo Dalamau. Dresy boli uložené do barcelonského múzea za prítomnosti prezidenta katalánskej futbalovej federácie Andreu Subiesu a legendy Barcelony Johana Cruyffa.