Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.11.)

štvrtok, 15. november 2012 14:30 | Autor: Anton Martinka

Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.11.) | zdroj: Anton Martinka pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Realu Madrid sa konečne vyriešil problém s absenciou všetkých hrotových útočníkov. Do zostavy sa totiž vracia Karim Benzema, ktorý laboroval so svalovým zranením. Francúzsky útočník sa dnes už zúčastnil tréningu a zdá sa, že bude Josému Mourinhovi k dispozícii už na najbližší ligový zápas.

REAL MADRID:
Do tréningového procesu Pusiniek sa okrem Karimu Benzema vrátil taktiež defenzívny záložník Sami Khedira, ktorý mal podobne ako Benzema svalové problémy.

REAL MADRID
: Dnes sa na povrch dostala špekulácia o tom, že o služby mladého talentovaného útočníka Realu Madrid Alvara Moratu stálo cez leto až neuveriteľných 20 klubov. Španielsky útočník sa však rozhodol zostať na štadióne Santiaga Bernabeu.

BARCELONA: Katalánsky klub prišiel pre zranenie o ďalšieho hráča. Útočník Alexis Sanchéz si vo včerajšom medzinárodnom priateľskom zápase Chile proti Srbsku zranil členok. Po návrate do Barcelony podstúpil vyšetrenie, podľa ktorého bude mimo trávnika aspoň štyri týždne.

 Dnešné novinky z Premier League sú tu >>>

ATLETICO MADRID: Ak Radamel Falcao odíde z Atlética Madrid španielsky klub sa zaňho pokúsi angažovať iného špičkového útočníka. Naposledy sa objavili špekulácie o tom, že Los Colchoneros angažujú Edina Džeka z Manchestru City.

ATLETICO MADRID: K prípadnému prestupu Falcaa do Chelsea, ktorá chce zaňho ponúknuť 60 miliónoe eur, sa vyjadril brazílsky stopér v službách The Blues David Luiz, ktorý prehlásil, že Kolumbijčan by bol pre nich tou správnou voľbou.

MALAGA:
Španielske médiá nás pred pár hodinami informovali o tom, že obranca Malagy, Nacho Monreal, dnes ráno odcestoval do Nemecka za doktorom Hansom-Wilhelmom Mullerom-Wolfhartom, ktorý je špecialistom na podobné zranenia, ktorým trpí aj Monreal.