Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.11.)

piatok, 16. november 2012 12:13 | Autor: Anton Martinka

Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.11.) | zdroj: Anton Martinka pre Sport7.sk

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Vedenie Realu Madrid sa okrem prestavby štadióna rozhodlo zvýšiť aj jeho kapacitu. Santiago Bernabeu má v súčasnosti kapacitu 84 564 divákov. Po kompletnej prestavbe by sa na stánok Bieleho Baletu malo zmestiť celkovo 90 000 ľudí. Okrem zvýšenia kapacity dostane Santiago Bernabeu aj novú strechu a taktiež nový plášť.

REAL MADRID: Fanúšikov Realu Madrid padol kameň zo srdca, keďže najväčšia hviezda Bieleho baletu, Cristiano Ronaldo, sa vrátila do tréningu po škaredom zranení oka, ktoré si privodil v zápase proti Levante.

BARCELONA: Na oficiálnych stránkach katalánskeho klubu sa objavila správa, že hráči Barcelony budú od budúcej sezóny nosiť na dresoch nápis “Qatar Airways“, ktorý by mali mať na sebe ďalších 6 rokov. Katalánsky klub si vďaka zmluvoe s katarskou organizáciou príde  na 220 miliónov eur.

  Dnešné novinky z Premier League sú tu >>>


ATHLETIC BILBAO: Posledné mesiace sa v médiách prepiera otázka ohľadne budúcnosti Fernanda Llorenteho. K tejto kauze sa dnes vyjadril aj prezident baskického klubu Jose Urrutia, ktorý prekvapujúco prehlásil, že španielskeho útočníka cez zimné prestupové obdobie neplánuje predať.

ATLETICO MADRID:
Zatiaľ jediným oficiálnym záujemcom o služby Kolumbijčana Radamela Falcaa z Atlética Madrid je londýnska Chelsea, ktorá plánuje za neho v zime utratiť 60 miliónov eur. K možnosti tohto prestupu sa vyjadril aj samotný útočník, ktorý sa pred novinármi nechal počuť, že momentálne na žiadny prestup nemyslí.

OSASUNA: Zdravotné problémy iránskeho záložníka Masoud Shoaeij nekončia. Krídelník Osasuny si znova poranil svoju nartovú kosť. Mimo trávniky by mal Masoud Shoaeij stráviť okolo troch mesiacov.