Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (17.11.)

sobota, 17. november 2012 11:37 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (17.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (17.11.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Alex Ferguson vyhlásil, že momentálne nie je na programe dňa riešenie novej zmluvy Paula Scholesa s Manchestrom United. Či bude 38-ročný stredopoliar hrať futbal aj v budúcej sezóne je zatiaľ otázne.

MANCHESTER UNITED:
Bývalá hviezda Manchestru United Francúz Eric Cantona sa nechal počuť, že by rád v budúcnosti nahradil na lavičke Red Devils Alexa Fergusona. Zároveň však dodal, že dúfa, že Ferguson zostane trénerom tímu z Old Traffordu ešte pekných pár sezón.

MANCHESTER UNITED:
Cristiano Ronaldo sa nechal počuť, že mu chýba tréner Manchestru United Alex Ferguson, s ktorým mal podľa vlastných slov vždy vynikajúci vzťah.

    Dnešné novinky z Primera Division sú tu >>>

CHELSEA:
Kormidelník The Blues Roberto di Matteo vyhlásil, že špekulácie o plánovanom zimnom odchode Oriola Romeua zo Stamford Bridge nie sú založené na pravde. Taliansky tréner chce mať tohto 21-ročného hráča k dispozícií aj v druhej polovici sezóny. Di Matteo však priznal, že o služby tohto mladíka prejavili záujem viaceré tímy zo Španielska a Talianska.

LIVERPOOL
: Mladík Thomas Ince z Readingu, o ktorom sa hovorilo v poslednej dobe najmä v súvislosti s prestupom do Manchestru United, sa najnovšie ocitol aj v hľadáčiku Liverpoolu, kde už pôsobil. The Reds za syna Paula Incea, ktorý kedysi hrával za United, teraz ponúkajú 5 miliónov libier.

LIVERPOOL
: Liverpool je v zime pripravený predať Stewarda Downinga, ktorý nenaplnil očakávania, ktoré boli doňho vkladané, keď pred minulou sezónou prišiel na Anfield Road z Aston Villy za 20 miliónov libier. The Reds by teraz zaňho radi získali na trhu aspoň polovicu tejto sumy.

LIVERPOOL:
Luis Suárez sa nechal počuť, že je verný farbám Liverpoolu a neplánuje z klubu odísť. Upokojil tak fanúšikov The Reds, ktorých určite vyľakali fámy, podľa ktorých chce uruguajského kanoniera kúpiť Manchester City (tieto špekulácie neskôr Citizens popreli).

ARSENAL:
Tréner Gunners Arséne Wenger prezradil, že Mikel Arteta bude aj v nasledujúcich zápasoch kopať penalty. Nič na tom nemení ani to, že v poslednom kole v zápase s Fulhamom v nadstavenom čase nevyužil z penalty možnosť obrátiť misky váh na stranu Arsenalu. Zápas skončil 3-3.
READING: 24-ročný írsky stopér Alex Pearce sa nechal počuť, že by rád s Readingom podpísal novú zmluvu.