Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (17.11.)

sobota, 17. november 2012 18:42 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (17.11.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (17.11.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Máme za sebou ďalší futbalový týždeň, ktorý opäť neobišli zaujímavé prestupové fámy a klebety. Prinášame vám výber desiatich najzaujímavejších.

Balotelli ostáva
Informácie o tom, že chce Mario Balotelli z Manchestru City odísť do Talianska sú vraj len výplodom médií a nezakladajú sa na pravde. Informoval o tom hráčov agent, ktorý navyše dodal, že Mario ostáva nateraz hráčom Citizens.

Ronaldo pod drobnohľadom
Hviezdu Realu Madrid Cristiana Ronalda údajne stále sledujú Manchester City a Paríž Saint Germain, ktorí by ho radi videli vo svojom kádri. Vedenie madridského Realu a aj samotný hráč však akékoľvek špekulácie o prestupe odmietajú.

Toure do Turecka?
O obrancu Manchestru City Kola Tourého, ktorý nedostáva na Etihad Stadium príliš veľa šancí sa vraj zaujíma Fenerbachce Istanbul a transferu sa vraj nebráni ani samotný hráč. Ak všetko pôjde ako má, tak k prestupu by mohlo dôjsť už v januári.

    Dnešné novinky z Primera Division sú tu >>>

Sterling do Arsenalu?
Vedenie londýnskeho Arsenalu vraj ponúka pre FC Liverpool Thea Walcotta a 8 miliónov libier za talentovaného 17-ročného Rahaeema Sterlinga. Momentálne je nejasné, či ide o potvrdené informácie, alebo len o výplod anglických médií, no každopádne by išlo o prestupovú senzáciu.

Cole možno do Madridu
Tréner madridského Realu Madrid José Mourinho by vraj v zimnom prestupovom okne rád získal ľavého obrancu Ashleyho Colea z londýnskej Chelsea, ktorému vedenie The Blues stále neponúklo novú zmluvu.

Chelsea potvrdila záujem
Práve Chelsea oficiálne potvrdila záujem o kolumbijského útočníka v službách Atlética Madrid Radamela Falcaa, na ktorého vraj Roman Abramovič vyčlenil takmer 60 miliónov eur. Samotný útočník však tvrdí, že momentálne sa možným odchodom nezaoberá.

Juventus chce Kolarova
Taliansky majster Juventus Turín sa vraj pokúsi v zime kúpiť z anglického Manchestru City srbského krajného obrancu Aleksandra Kolarova, ktorý údajne zapadá do koncepcie Zebier. Je však veľmi málo pravdepodobné, že Kolarov vymení Manchester za Turín.

   Dnešné novinky z Premier League sú tu >>>

Santos na Robinha nemá
Bývalý brazílsky reprezentant Robinho by vraj rád prestúpil z AC Miláno do brazílskeho Santosu, no problémom sú financie, teda konkrétnejšie to, že brazílsky veľkoklub nemá na jeho angažovanie dostatočné finančné prostriedky.

Steve Jobs futbalu?
Bývalý prezident Realu Madrid Jorge Valdano sa vyjadril, že ex- kouč FC Barcelona Pep Guardiola bol akýmsi Steveom Jobsom futbalu a to hlavne preto, že katalánsky veľkoklub pod jeho vedením spôsobil vo futbale revolúcie a vďaka svojskému štýlu povyhrával všetky dostupné trofeje.

Lampardova budúcnosť nejasná
Budúcnosť Franka Lamparda v Chelsea je podľa posledných informácii stále nejasná, pretože o anglického reprezentanta sa nepretržite zaujímajú mužstvá z USA a z Číny, pričom tréner Chelsea Roberto Di Matteo sa stále presne nevyjadril, či „Lamps“ dostane od The Blues novú zmluvu.

Puyol je fit
Kapitán španielskej Barcelony Carles Puyol je po nepríjemných zdravotných patáliách konečne fit a svojmu mužstvu by mal byť k dispozícii už v dnešnom domácom ligovom zápase proti Realu Zaragoza.