Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (18.11.)

nedeľa, 18. november 2012 13:07 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (18.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (18.11.) | zdroj: Goal.com, Daily Mail, Daily Mirror,Daily Express, soccerway

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Podľa portálu goal.com je Mario Balotelli na odchode z Manchestru City. Kormidelníkovi Citizens Robertovi Mancinimu s nim údajne došla trpezlivosť. Podobné informácie však prinášajú média už viac než rok, preto je otázne, do akej miery sú teraz pravdivé. Goal.com zároveň dodal, že Balotelliho by chcel získať Paris Saint Germain.

CHELSEA & MANCHESTER CITY:
Podľa britských médií je momentálne Chelsea bližšie k získaniu Radamela Falcaa z Atlética Madrid ako Manchester City.

MANCHESTER UNITED
: Wayne Rooney, ktorý má problém s členkom, by sa mohol vrátiť do zostavy Manchestru United už v utorok v stretnutí s Galatasarayom Istanbul v Lige majstrov.

   Dnešný diel noviniek z Primera Division tu >>>

MANCHESTER UNTIED
: Červení Diabli včera prekvapujúco prehrali s Norwichom (1:0). Po zápase sa nechal počuť Alex Ferguson, že výhra “Kanárikov” z Norwichu bola zaslúžená, pretože súper body doslova vydrel a naopak United nemali svoj deň.

MANCHESTER UNITED:
Po tom ako sa Cristiano Ronaldo nechal počuť, že mu chýba Alex Ferguson začali média špekulovať o možnom návrate portugalskej hviezdy na Old Trafford. Alex Ferguson však tieto fámy poprel a vyhlásil, že Ronaldo je nepredajný a preto neexistuje možnosť jeho návratu.

MANCHESTER UNITED:
Red Devils sa v zime pokúsia kúpiť z Crystal Palace mladíka Wilfrieda Zahu, o ktorého usiluje aj Liverpool a Arsenal.

ARSENAL:
Arséne Wenger napriek včerajšej vysokej výhre Gunners nad Tottenhamom 5:2 priznal, že výkony jeho tímu stále nie sú optimálne a zároveň vyjadril pochopenie pre nespokojnosť fanúšikov, ktorí sú sklamaní z nevyrovnanosti výkonov ich tímu.

WEST BROMWICH ALBION:
Vynikajúce výkony WBA šokujú celé Britské Ostrovy. Zverenci Stevea Clarkea sú v tabuľke Premier League na krásnom štvrtom mieste a skvelú formu vyšperkovali včera, keď porazili Chelsea. Kormidelník tímu Clarke však krotí optimizmus a upozorňuje, že zatiaľ na účasť v Lige majstrov nemyslí.

WEST HAM:
Tréner West Hamu Sam Allardyce priznal, že Kladivári poškuľujú po možnosti získať zo Šanghaju francúzskeho kanoniera Nicolasa Anelku, ktorý pred dvoma sezónami pôsobil v Chelsea. ,,Musíme zistiť, či je jeho príchod v našich finančných možnostiach,” hovorí Allardyce.